Pampers nagradna igra 2021: PAMPERS – SLADKE SANJE

Oglasi

Trajanje:

Pampers nagradna igra traja od 17.11.2021 do vključno 17.12.2021

Nagrade:

  • 5 x BABYMOOV video varuška z uspavankami (vrednost nagrade: 199,90 €)
  • 30 x zaloga Pampers Pants: 1x Pampers Night Pants in 1x Pampers Premium Pants (vrednost nagrade: 27 €)

Omejitve sodelovanja

V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja in so-organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani.
V nagradni igri ne smejo sodelovati ne-rezidenti Republike Slovenije. Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

  1. Ob hkratnem nakupu katerihkoli pleničk in robčkov Pampers v trgovinah Spar in Interspar tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 17. 11. in 17. 12. 2021. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
  2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si odgovori na nagradno vprašanje – zapiše svojo uspavanko. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 17. 12. 2021.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

IZBOR NAGRAJENCEV

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 24.12.2021 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

OBJAVA NAGRAJENCEV

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v 5 dneh po žrebanju nagrad.

PREVZEM NAGRADE IN DAVČNE OBVEZNOSTI

Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator.

Če nagrajenec v 7 dneh po prejemu obvestila o prejeti nagradi ne sporoči zahtevanih osebnih podatkov, organizator ni več zavezan izročitvi nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani zahtevani osebni podatki) prost vseh obveznosti do nagrajenca, ki izhajajo iz teh pravil.

Osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade organizatorju predložiti pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika hkrati s posredovanjem podatkov iz 2. odstavka tega člena, najkasneje pa do prevzema nagrade.

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi