Oglasi

Pampers nagradna igra: Osvojite gugalnik

Oglasi

Trajanje:

Pamper nagradna igra traja od 3.5.2023 do 31.5.2023.

Nagrade:

  • 7 x otroški gugalnik Nuna Leaf Grow
  • 25 x mesečna zaloga hlačnih pleničk Pampers Premium Care

Udeleženci nagradne igre

Nagrajenci nagradne igre so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja in so-organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani. V nagradni igri ne smejo sodelovati ne-rezidenti Republike Slovenije.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri je mogoče sodelovati na dva načina:

1. Z nakupom vsaj enih pleničk Pampers v prodajalnah Mercator tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 3. 5. in 31. 5. 2023. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.

2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si odgovori na postavljeno nagradno vprašanje. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo oddani do vključno 31. 5. 2023.

Oglasi

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 9.6.2023 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Objava nagrajencev

Vsi nagrajenci dovoljujejo objavo svojega imena, priimka in fotografij z morebitne podelitve nagrade na spletnih straneh organizatorja in so-organizatorja, na njunih Facebook straneh ali v morebitnih drugih medijih in družbenih omrežjih.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je vpisal ob prijavi v nagradno igro na spletni strani.

Prevzem nagrad

Organizator s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Nagrajenec pa mora v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrado prevzeti, sicer izgubi pravico do nagrade.

Pravila Pampers nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.osvoji-nagrado.si/igra/rasteva-skupaj/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi