Pampers nagrajuje zvestobo

Oglasi

Trajanje:

Pampers aktivnost poteka od 16.11.2022 do 15.12.2022

Nagrade:

Igralna konzola Fisher Price

Udeleženci nagradne igre

Aktivnost je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v aktivnosti ne morejo sodelovati. V aktivnosti lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejmejo pogoje za sodelovanje. Šteje se, da s samim sodelovanjem v aktivnosti sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z njo, sprejema pravila aktivnosti in se z njimi strinja. V aktivnosti ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja aktivnosti ali njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v aktivnosti

Za pridobitev darila je potrebno v obdobju od 16.11.2022 do 15.12.2022 v v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner kupiti hkrati katerekoli izdelke Pampers v skupni vrednosti vsaj 30€.

Vsak udeleženec lahko v aktivnosti sodeluje z neomejenim številom nakupov izdelkov Pampers. Za vsak nakup izdelkov Pampers v vrednosti najmanj 30€ (velja za hkratni nakup izdelkov na enem računu) pridobite pravico do nagrade.

Vsak posamezni račun se lahko uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe, se ta prijava razglasi za neveljavno.

Vsak udeleženec, ki bo v aktivnosti sodeloval, mora originalni račun kot dokaz o nakupu katerihkoli izdelkov Pampers v vrednosti najmanj 30€ ter čitljivo zapisane osebne podatke (telefon, ime, priimek, naslov, pošta in kraj) poslati organizatorju na naslov:

DOMIO d.o.o., SPAR PAMPERS, Ulica Lojzeta Spacala 2, 1000 Ljubljana. Upoštevani bodo prejeti računi, poslani do 15. 12. 2022, pri čemer velja datum poštnega žiga.

S prijavo k aktivnosti sodelujoči izrecno izjavlja, da je v celoti seznanjen s temi pravili in se z njimi v celoti strinja. Prav tako se zavezuje, da bo v celoti spoštoval pravila aktivnosti.

POŠILJANJE DARIL

Darila bomo pošiljali po pošti ali kurirski službi v dveh delih in sicer:

za račun/e, prejete do 30. 11. 2022 bomo darila poslali do 9. 12. 2022.
za račun/e, prejete po 30. 11. 2022 bomo darila poslali do 23. 12. 2022.

Pravila Pampers aktivnosti

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi