Pampers nagrajuje zvestobo

Oglasi

Trajanje:

Pampers aktivnost poteka od 16.11.2022 do 15.12.2022

Nagrade:

Igralna konzola Fisher Price

Udeleženci nagradne igre

Aktivnost je namenjena le fizičnim osebam, pravne osebe in s.p. v aktivnosti ne morejo sodelovati. V aktivnosti lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji, ki sprejmejo pogoje za sodelovanje. Šteje se, da s samim sodelovanjem v aktivnosti sodelujoči pristane na vse pogoje v zvezi z njo, sprejema pravila aktivnosti in se z njimi strinja. V aktivnosti ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja aktivnosti ali njihovi ožji družinski člani.

Način sodelovanja v aktivnosti

Za pridobitev darila je potrebno v obdobju od 16.11.2022 do 15.12.2022 v v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner kupiti hkrati katerekoli izdelke Pampers v skupni vrednosti vsaj 30€.

Vsak udeleženec lahko v aktivnosti sodeluje z neomejenim številom nakupov izdelkov Pampers. Za vsak nakup izdelkov Pampers v vrednosti najmanj 30€ (velja za hkratni nakup izdelkov na enem računu) pridobite pravico do nagrade.

Vsak posamezni račun se lahko uporabi samo enkrat. V primeru, da je račun z isto številko ponovno poslan s strani iste ali druge osebe, se ta prijava razglasi za neveljavno.

Vsak udeleženec, ki bo v aktivnosti sodeloval, mora originalni račun kot dokaz o nakupu katerihkoli izdelkov Pampers v vrednosti najmanj 30€ ter čitljivo zapisane osebne podatke (telefon, ime, priimek, naslov, pošta in kraj) poslati organizatorju na naslov:

DOMIO d.o.o., SPAR PAMPERS, Ulica Lojzeta Spacala 2, 1000 Ljubljana. Upoštevani bodo prejeti računi, poslani do 15. 12. 2022, pri čemer velja datum poštnega žiga.

S prijavo k aktivnosti sodelujoči izrecno izjavlja, da je v celoti seznanjen s temi pravili in se z njimi v celoti strinja. Prav tako se zavezuje, da bo v celoti spoštoval pravila aktivnosti.

POŠILJANJE DARIL

Darila bomo pošiljali po pošti ali kurirski službi v dveh delih in sicer:

za račun/e, prejete do 30. 11. 2022 bomo darila poslali do 9. 12. 2022.
za račun/e, prejete po 30. 11. 2022 bomo darila poslali do 23. 12. 2022.

Pravila Pampers aktivnosti

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi