Pantene in Herbal Essences promocijska aktivnost: PANTENE POLETJE

Oglasi

Trajanje:

Pantene in Herbal Essences promocijska aktivnost poteka od 6. 7. 2022 do razdelitve zalog daril oziroma najkasneje do 6. 8. 2022.

Darila:

  • 1.200 x poletni slamnik

Udeleženci nagradne igre

V promocijski aktivnosti ne smejo sodelovati zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja promocijske aktivnosti ali njihovi ožji družinski člani.

V promocijski aktivnosti ne smejo sodelovati ne-rezidenti Republike Slovenije. Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in naslovom bivanja) Republike Slovenije.

Način sodelovanja

Promocijska aktivnost poteka v trgovinah Spar, Interspar ter franšiznih prodajalnah Spar partner v času od 6.7.2022 do 6.8.2022. V tem času lahko kupec z nakupom vsaj dveh izdelkov blagovnih znamk Pantene ali Herbal Essences z računom nakupa prevzame darilo.

Za prevzem darila mora kupec obiskati spletno stran www.osvoji-nagrado.si, kjer prek obrazca odda račun in svoje osebne podatke za pošiljanje darila. Poleg osebnih podatkov, številke računa in datuma nakupa, mora kupec naložiti tudi sliko računa, s katero dokazuje nakup.

Kupec je upravičen do darila, ko so izpolnjeni vsi sledeči pogoji:

  • Kupec v celoti izpolni obrazec za prevzem darila
  • Iz slike računa je razvidno, da nakup ustreza pogojem promocijske aktivnosti:
  • nakup je opravljen v trgovini Spar, Interspar ali Spar partner
  • nakup je opravljen v času trajanja promocije
  • na računu je jasno razviden nakup vsaj 2 izdelkov sodelujočih blagovnih znamk

Darila se delijo po vrstnem redu prejetih prijav do razdelitve zalog.

V kolikor se kvota daril razdeli pred datumom zaključka promocijske aktivnosti, se le-ta predčasno zaključi. Pritožbe na to niso mogoče. Organizator ne pogojuje nakupa z darilom in prav tako ni dolžan povrniti stroškov nakupa, v kolikor darila niso več na voljo tudi pred iztekom promocijskega obdobja.

Prevzemi nagrado

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi