Pantene nagradna igra

Oglasi

Pantene nagradna igra poteka od 16.7.2021 do 25.7.2021.

Nagradni sklad sestavljajo:
5 x slamnik in paket izdelkov Pantene

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne osebe s stalnim ali začasnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so imetniki active beauty kartice zvestobe. Mladoletne osebe (mlajše od 18 let). V nagradni igri ne smejo sodelovati člani organizacijske ekipe potovanja in njihovi ožji družinski člani in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri in ga organizator ne zaračunava.

Posamezniki lahko v nagradni igri sodelujejo spodnji način:
Posameznik odgovori na nagradno vprašanje ter vpiše osebne podatke v spletni obrazec na www.dm.si/nagradne-igre. Posameznik lahko sodeluje le, če se strinja s splošnimi pogoji, ki so objavljeni na www.dm.si/nagradne-igre. Vsi obrazci, ki bodo oddani po zaključku trajanja nagradne igre, se ne bodo več upoštevali.
Posameznik, ki sodeluje v nagradni igri, se strinja s splošnimi pogoji, ki so navedeni na www.dm.si.

Žrebanje nagrad bo potekalo 26.7.2021 na sedežu organizatorja nagradne igre. V žrebanju sodelujejo tisti, ki so pravilno izpolnili obrazec

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani ali v dopisu. S sodelovanjem v posamezni nagradni igri udeleženec soglaša, da ga v primeru izžrebanja organizator kot nagrajenca objavi na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.dm.si/nagradne-igre najkasneje v 7 dneh po žrebanju nagrad. Rezultati žrebanja so dokončni. Pritožba na rezultate žrebanja ni mogoča.

Zlata linija za nego las Pantene ponuja nabor izdelkov, ki bodo vaše lase okrepili in zaščitili pred negativnimi vplivi vročega sonca in slane vode. Več o njih si lahko preberete tukaj.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi