Pepsi nagradna igra 2020: Igraj & osvoji

Oglasi

Pepsi nagradna igra poteka od 1. avgusta 2020 od 00.00 ure do 31. avgusta 2020 do 24.00 ure in se organizira in izvaja na območju Republike Slovenije.

Nagradni sklad je sestavljen iz:
1 x TV (4K UHD, 75 inčev/190 cm)
5 x igralna konzola (+1 igrica)
30 x Messi dres

V nagradni igri lahko sodelujejo vse polnoletne fizične osebe s stalnim ali začasnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Osebe, ki so zaposlene v Radenski d.o.o. in pravne osebe ali druge osebe, ki kakor koli neposredno ali posredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre ter njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner, starši, otroci) ne smejo sodelovati v nagradni igri.

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine in sicer:
A) SMS sporočilo (z nakupom)

  1. korak: udeleženec v času trajanja nagradne igre v okviru enega nakupa v trgovinah ali horeca lokalih po Sloveniji kupi kateri koli izdelek pijače Pepsi (Pepsi, Pepsi brez sladkorja, Pepsi Twist) in obdrži račun.
  2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3600 pošlje SMS sporočilo, v katerem navede številko računa, svoje osebne podatke (ime in priimek ter naslov stalnega ali začasnega prebivališča) in besedi DA DA – primer: “123456789, Ana Novak, Boračeva 37, 9252 Radenci, DA DA”

V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa, da se uporabnik strinja z obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da sodeluje v nagradni igri. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.

B) Vnos računa o nakupu na spletno stran www.pepsi.si (z nakupom)

  1. korak: udeleženec v času trajanja nagradne igre v trgovinah ali horeca lokalih po Sloveniji kupi kateri koli izdelek pijače Pepsi (Pepsi, Pepsi brez sladkorjev, Pepsi Twist) in shrani račun.
  2. korak: udeleženec vpiše številko računa, ki potrjuje nakup katerega koli izdelka Pepsi na spletno stran www.pepsi.si in vnese svoje osebne podatke (ime in priimek, e-mail, naslov stalnega ali začasnega prebivališča in telefonsko številko) na spletnem mestu ter potrdi njihovo obdelavo v kolikor se z njo strinja v skladu s temi pravili, prav tako tudi splošne pogoje nagradne igre. Udeleženec po želji lahko naloži tudi fotografijo računa. V primeru, če je oseba izžrebana, bo za prevzem nagrade potrebna predložitev računa, ki dokazuje nakup katerega koli izdelka pijače Pepsi v času trajanja nagradne igre.

C) Odgovor na nagradno vprašanje (brez nakupa)

  1. korak: udeleženec na spletni strani www.pepsi.si pravilno odgovori na vprašanje: »Kdo je uradni sponzor UEFA Lige prvakov v kategoriji brezalkoholnih pijač?« in vnese svoje osebne podatke (ime in priimek, e-mail, naslov stalnega ali začasnega prebivališča in telefonsko številko) ter potrdi njihovo obdelavo v kolikor se z njo strinja v skladu s temi pravili, prav tako tudi splošne pogoje nagradne igre.

Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri in to na vse načine (A, B in C točka). Udeleženec lahko z eno posredovano številko računa sodeluje samo enkrat, kar pomeni, da mora udeleženec v primeru želje po večkratnem sodelovanju v nagradni igri z nakupom opraviti več nakupov in vsakokrat vpisati drugo številko računa.

Žrebanje nagrad bo potekalo 8. septembra 2020 v prostorih izvajalca nagradne igre, BBDO Zagreb, Šoštarićeva ul. 10, 10000, Zagreb, Hrvaška. Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.pepsi.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma na telefonsko številko, ki je bila posredovana z vnosom računa na spletno stran, oziroma na telefonsko številko, ki je bila posredovana z odgovorom na nagradno vprašanje.

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov žrebanja. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja. Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje davčno številko in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov Radenska d.o.o., Boračeva 37, 9252 Radenci s pripisom: »DA NAGRADNA IGRA PEPSI IGRAJ & OSVOJI« na podlagi katerega soglaša z obdelavo osebnega podatka za namen.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi