Pepsi nagradna igra 2020: Podrgni in zadeni posebne Pepsi nagrade

Pepsi nagradna igra poteka od 2. julija 2020 do 31. avgusta 2020 oziroma do razdelitve nagrad in se organizira in izvaja na področju Republike Slovenije.

Organizator bo podelil nagrade:
1800 x Nahrbtnik Pepsi
5400 x kozarec Pepsi
14400 x pločevinka Pepsi limeta

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

  1. na podlagi posebne kartice (praskanke) ali
  2. s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Razbij rutino s Pepsi limeto«
    Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

1 Posebna kartica (praskanka):

  1. korak: udeleženec v obdobju od 2.7.2020 do 31.8.2020 (oziroma do razdelitve nagrad) kupi stekleničko Pepsi limeta 0,25 l v kateremkoli od izbranih Horeca lokalov v Sloveniji.
  2. korak: udeleženec hkrati z naročeno pijačo Pepsi limeta 0,25 l prejme posebno kartico (praskanko) in jo podrgne in če ima srečo, lahko na licu mesta prejme Pepsi nahrbtnik, kozarec ali pločevinko. Organizator ob tem pripominja, da niso vse kartice (praskanke) dobitne oz. da vsaka ne prinaša nagrade, pri čemer pritožba na rezultat v tem primeru ni mogoča.

    2. S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom “Razbij rutino s Pepsi limeto” Udeleženec v času trajanja nagradne igre od 2. julija 2020 do 31. avgusta 2020 na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Razbij rutino s Pepsi limeto« ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, soglasje za obdelavo osebnih podatkov in posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno udeleženec pošlje tako, da
    pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se udeleženec strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se udeleženec strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1500 znakov.

Žrebanje nagrajencev, ki so poslali zgodbo, bo dne 7.9.2020 v prostorih organizatorja Radenska d.o.o.. Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade bo izžrebala tričlanska komisija, sestavljena iz predstavnikov organizatorja. Žrebanje se snema. Posnetek organizator hrani do 30. oktobra 2020. Skupaj bodo izžrebani 3 dobitniki nagrad oziroma nagrajenci.

Prejemnike nagrad, ki so sodelovali v žrebanju na podlagi poslane zgodbe, se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.radenska.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na elektronski naslov, s katerega je bila poslana zgodba.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju pošlje naslednje osebne podatke (ime in priimek, naslov stalnega oz. začasnega prebivališča) in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov RADENSKA d.o.o., Boračeva 37, 9252 Radenci, s pripisom: »Nagradna igra PEPSI«.

Prejemniki nagrad, ki so sodelovali v žrebanju, prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

Za pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre