Oglasi

PETROL nagradna igra 2021: S klikom do sodobne hiše SmartHouse v vrednosti 74.990,00 EUR

Oglasi

Petrol nagradna igra “S klikom do sodobne hiše SmartHouse” traja od vključno 15.04.2021 do vključno dne 15.06.2021.

NAGRADA:
Vrednostni bon za nakup Smarthouse hiše M v vrednosti 74.990,00 EUR

V nagradni igri lahko sodelujejo le obstoječi imetniki Petrol klub plačilne kartice zvestobe in Petrol klub kartice zvestobe in vsi, ki bodo to postali v času trajanja nagradne igre. V Petrol klub se lahko včlanite lahko tukaj. Nagrajenec prejme nagradni bon v skupni nerazdelni vrednosti 74.990 €, ki ga je mogoče koristiti za osnovni model M in sicer na način in pod pogoji, kot je to opredeljeno v Pogojih in pravilih koriščenja nagrade iz nagradne igre “S klikom do sodobne hiše”. SmartHouse.

KAKO SODELUJEM?
V igri lahko sodelujejo člani Petrol kluba. Če še niste član, se vanj lahko včlanite kadarkoli v času trajanja nagradne igre. Spoznajte hiše SmartHouse in energetske rešitve Petrol. Odgovorite na nekaj kratkih vprašanj in sodelujte v žrebu za sodobno hišo SmartHouse M.

1. Preberite vse o hiši SmartHouse in energetskih rešitvah na Petrolu.
2. Pravilno odgovorite na nekaj kratkih vprašanj. Če še niste član, se včlanite v Petrol klub in odkrijte svet zlata vrednih ugodnosti!
3. Oddajte svoje odgovore in že se boste znašli v žrebu!

Oglasi

Izžrebanec lahko nagrado prenese oz. podari ožjemu družinskemu članu (do vključno 2. kolena) ter zakonskemu/zunajzakonskemu partnerju najkasneje do 31.09.2021.

Nagrada se mora pri podjetju Žiher vnovčiti v roku enega leta od uradne podelitve, pri čemer je dolžan izžrebanec v tem roku podpisati t.i. tipsko pogodbo za izgradnjo in dobavo Smarthouse hiše M, ki bo vsebovala določila splošnih pogojev nagradne igre in predmeta gradnje. Izžrebanec je dolžan urediti vse potrebno iz 3.2. točke ter pogojev, da se bo gradnja hiše lahko pričela najkasneje do meseca julija 2022.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi