Oglasi

P&G nagradna igra 2020 s ARIEL, LENOR in JAR: Ekipa, ki ji zaupam

Oglasi

P&G nagradna igra 2020 s ARIEL, LENOR in JAR traja od 15.6.2020 do 15.7.2020.

NAGRADNI SKLAD
3 x 500 EUR Spar darilna kartica
50 x paket izdelkov P&G

KAKO DO NAGRADE?

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2načina:

  1. Ob nakupu kateregakoli od navedenih izdelkov Ariel, Lenor in Jar (Ariel kapsule, Lenor mehčalec, Lenor perlice, Jar Quick Wash kapsule, Jar za ročno pomivanje) v trgovinah Spar in Interspar tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 15. 6. in 15. 7. 2020. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 15.7.2020.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat. Posamezni udeleženec nagradne igre lahko prejme le eno izmed nagrad.

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 23. 7. 2020 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad. Če nagrajenec v 7 dneh po prejemu obvestila o prejeti nagradi ne sporoči zahtevanih osebnih podatkov, organizator ni več zavezan izročitvi nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani zahtevani osebni podatki) prost vseh obveznosti do nagrajenca, ki izhajajo iz teh pravil.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi