Oglasi

P&G nagradna igra 2021 – Ariel, Dash, Lenor, Jar, Pampers, Gillette, Old Spice ali Head&Shoulders

Oglasi

P&G nagradna igra traja od 1.6.2021 do vključno 30.6.2021

Sklad nagrad vsebuje:
1 x najem avtodoma za 7 dni (darilni bon v vrednost: 1500 €*)
10 x električni skiro XIAOMI Mi 1S EU (vrednost nagrade: 319 EUR + DDV)

V nagradni igri je mogoče sodelovati na dva načina:
1. Ob nakupu kateregakoli izdelka Ariel, Dash, Lenor, Jar, Pampers, Gillette, Old Spice ali Head&Shoulders v trgovinah Spar in Interspar tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 1. in 30. 6. 2021. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov, naslov bivanja). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
ali
2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-naslov, naslov bivanja). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 30. 6. 2021.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 7. 7. 2021 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Oglasi

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi