Oglasi

P&G nagradna igra 2021 s Ariel, Dash in Jar: DRAGA, DANES BOM JAZ!

Oglasi

P&G nagradna igra 2021 s Ariel, Dash in Jar traja od 1.7.2021 do vključno 15.8.2021. Organizator nagradne igre je AV studio d.o.o., Koroška cesta 55, 3320 Velenje v imenu blagovnih znamk podjetja P&G.

Sklad nagrad vsebuje::
100 x darilna kartica Mercator v vrednosti 40 EUR
3.000 x komplet ščipalk za obešanje perila

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:
1. Ob nakupu 2 pakiranj katerihkoli kapsul Ariel, Dash ali Jar v trgovinah Mercator ali spletni trgovini Mercator tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči naloži fotografijo računa ter vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 1. 7. in 15. 8. 2021. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov, naslov bivanja).
ali
2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na naslov AV studio d.o.o., Koroška cesta 55, 3320 Velenje (s pripisom »nagradna igra Orbico«) pošlje dopis z odgovorom na vprašanje »Zakaj (še) ne uporabljam kapsul Ariel, Dash ali Jar?« v obsegu vsaj 500 znakov s presledki. Poleg odgovora mora v dopis vključiti še naslednje osebne podatke: ime in priimek, e-naslov, naslov prebivališča in telefonsko številko. V nagradni igri sodelujejo vsi dopisi, ki bodo na navedeni naslov prispeli do vključno 16.8.2021.

Oglasi

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – a le z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 23.8.2021 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad. Predsednik komisije pripravi zapisnik, ki vsebuje seznam nagrajencev. Zapisnik potrdijo in podpišejo vsi člani komisije. Zapisnik se eno leto hrani na naslovu organizatorja.

Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad.

Udeleženec je kot nagrajenec upravičen do prevzema nagrade, če ga o nagradi v dogovorjenem roku obvesti organizator. Nagrado bo organizator poslal nagrajencu na naslov, ki ga je ob prijavi navedel v obrazcu nagradne igre.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi