P&G nagradna igra 2022: Čista desetka – Ariel, Dash in Lenor

Oglasi

Trajanje:

P&G nagradna igra poteka 2.6.2022 do vključno 31.7.2022 v trgovinah Mercator

Nagrade:

  • 10 x pralni stroj Electrolux (vrednost nagrade: 679 € z DDV)

Sodelovanje

Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri je mogoče sodelovati na dva načina:

Z nakupom kateregakoli izdelka Ariel, Dash ali Lenor v trgovinah Mercator tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 2. 6. in 31. 7. 2022. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.

Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si napiše kratko zgodbo z naslovom »Moja bitka z umazanim perilom«. Zgodba mora biti dolga vsaj 150 besed. Poleg zgodbe mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo oddani do vključno 31.7.2022.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 10.8.2022 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Dobitniki nagrad

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v petih dneh po žrebanju nagrad.

Prevzem nagrad

Organizator s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Osebe, mlajše od 18 let, morajo za prevzem nagrade organizatorju predložiti pisno soglasje staršev ali zakonitega skrbnika hkrati s posredovanjem podatkov iz 2. odstavka tega člena, najkasneje pa do prevzema nagrade.

Pravila Nama nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi