Oglasi

P&G nagradna igra s Ariel, Lenor in Jar: GOSPODINJSKI POMOČNIKI

Oglasi

P&G nagradna igra s Ariel, Lenor in Jar traja 2.9.2020 do 30.9.2020 na prodajnih mestih Jager

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za:
5 x robotski sesalnik DOMO do7293s
15 x pokončni sesalec DOMO do217sv
15 x ročni parni likalnik DOMO do7056s
65 x klasični likalnik DOMO do7047s

V nagradni igri ne smejo sodelovati ne-rezidenti Republike Slovenije in zaposleni in zunanji pogodbeni sodelavci organizatorja in so-organizatorja nagradne igre ali njihovi ožji družinski člani. Nagrajenci so lahko samo osebe z rezidentstvom (in davčno številko) Republike Slovenije.

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

  1. Ob nakupu katerihkoli dveh izdelkov blagovnih znamk Ariel, Lenor ali Jar na prodajnih mestih Jager tako, da kupec v obrazec na spletni strani osvoji-nagrado.si vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 2.9.2020 in 30.9.2020. Poleg številke računa uporabnik v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Uporabnik, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa, tako da na spletni strani osvoji-nagrado.si, odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime in priimek, e-naslov). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 30. septembra 2020.

Posameznik lahko, v primeru, da v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Oglasi

Žrebanje nagrad bo potekalo 5. oktobra 2020 na sedežu organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad.

Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje do 13. 10. 2020. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel do 6.10.2020 na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Organizator s pisnim pozivom nagrajenca obvesti o načinu prevzema nagrade. Če nagrajenec v tridesetih dneh po javni objavi nagrajencev nagrade ne prevzame, izgubi pravico do nagrade brez pravice do kakršnegakoli nadomestila.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi