P&G nagradna igra s Pantene, Head&Shoulders, Herbal Essences, Always, Old Spice ali oral-B: EKIPA, KI JI ZAUPAM BEAUTY

Oglasi

P&G nagradna igra poteka od 15.7.2020 do vključno 15.8.2020

Nagrade so naslednje:
5 x 300 € SPAR darilna kartica
50 x paket izdelkov P&G za osebno nego

V nagradni igri je mogoče sodelovati na 2 načina:

  1. Ob nakupu kateregakoli izdelka Pantene, Head&Shoulders, Herbal Essences, Always, Old Spice ali oral-B v trgovinah Spar in Interspar tako, da v obrazec na spletni strani www.osvoji-nagrado.si sodelujoči vnese številko računa, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre. Nakup mora biti opravljen med 15. julija in 15. avgusta 2020. Poleg številke računa sodelujoči v spletni obrazec vnese še datum nakupa in svoje osebne podatke (ime in priimek, e-mail). Sodelujoči, ki sodeluje z vpisom številke računa, mora, v primeru, da prejme nagrado, pred prevzemom nagrade predložiti račun in s tem dokazati nakup.
    ali
  2. Brez nakupa, tako da sodelujoči na spletni strani www.osvoji-nagrado.si, odgovori na nagradno vprašanje povezano z vsebino nagradne igre. Poleg odgovora mora v obrazec vpisati osebne podatke (ime, priimek, e-mail). Upoštevani bodo odgovori, ki bodo poslani do vključno 15. avgusta 2020.

Posameznik lahko v nagradni igri sodeluje z nakupom, sodeluje večkrat – z različnimi računi. V primeru, da posameznik v nagradni igri sodeluje brez nakupa, lahko sodeluje zgolj enkrat.

Žrebanje nagrad bo potekalo najkasneje 24. avgusta 2020 na sedežu organizatorja ali so-organizatorja nagradne igre. Žrebanje nagrajencev se izvede s pomočjo računalniškega sistema z uporabo naključnega algoritma, ki iz nabora celotne množice sodelujočih izžreba dobitnike nagrad. Nagrajenec bo obvestilo o nagradi prejel na svoj elektronski naslov, ki ga je posredoval ob začetku nagradne igre na spletni strani. Seznam nagrajencev bo objavljen na spletni strani www.osvoji-nagrado.si najkasneje v 5 dneh po žrebanju nagrad. Če nagrajenec v sedem dneh po prejemu obvestila o prejeti nagradi ne sporoči zahtevanih osebnih podatkov, organizator ni več zavezan izročitvi nagrade. Organizator je v teh primerih (odklonitev ali nepravočasno posredovani zahtevani osebni podatki) prost vseh obveznosti do nagrajenca, ki izhajajo iz teh pravil.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi