PlayStation nagradna igra: Osvojite PS5 konzolo in PS VR2 naglavni komplet

Trajanje:

PlayStation nagradna igra traja od 19.06.2023 do 30.06.2023.

Nagrade:

Nagradni sklad:

  • 1 x komplet PlayStation (1 x konzola PlayStation®5 (z diskovnim pogonom) + 1 x PlayStation®VR2)

Udeleženci nagradne igre

Do sodelovanja v nagradni igri so upravičeni posamezniki, ki so rezidenti ene od sodelujočih držav/regij, imajo najmanj osemnajst let in imajo račun za PlayStationTM Network.

Način sodelovanja v nagradni igri

Vsi sodelujoči bodo med celotnim promocijskim obdobjem imeli priložnost osvojiti nagrado, in sicer tako, da bodo odgovorili na pet vprašanj na strani www.playstation.com

Sodelujoči se morajo s svojim ID za PSN prijaviti v račun PSN (če še niso prijavljeni).

Po prijavi bodo prejeli pet vprašanj. Štiri vprašanja bodo imela samo en pravilen odgovor (“vprašanje zaprtega tipa”), pri enem vprašanju pa bo sodelujoči moral podati odgovor, ki bo čim bližje pravilnemu odgovoru (“vprašanje odprtega tipa”).

Sodelujoči, ki bo pravilno odgovoril na štiri vprašanja zaprtega tipa in bo uganil tudi čim bolj točen odgovor na vprašanje odprtega tipa, bo prejel nagrado.

Žrebanje nagrad

Pokrovitelj bo nagrajenca potrdil najpozneje do 7. julija 2023.

Objava nagrajencev

Zmagovalci bodo objavljeni na spletnem mestu tekmovanja www.playstation.com 9. julija 2023 in v lokalnem časopisu v Hongkongu (Sing Tao Daily in The Standard).

Obveščanje nagrajencev

Vsak nagrajenec bo prejel sporočilo na e-poštni naslov, povezan z njegovim računom PSN, in s katerim bo obveščen o osvojitvi nagrade.

Prevzem nagrad

Organizator bo nagrajencu dostavil nagrado na naslov njegovega stalnega prebivališča, in sicer najpozneje v petnajstih (15) delovnih dneh po prejemu nagrajenčevih podatkov za dostavo in preverjanju njegove upravičenosti za prejem nagrade.

Pravila PlayStation nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.playstation.com

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre