Poletna nagradna igra Loterije Slovenija

Oglasi

Trajanje:

Loterija Slovenije nagradna igra poteka od 31.7.2023 od 10:00 do vključno 13.9.2023 do 23:59.

Nagrade:

Organizator nagrade tekom trajanja nagradne igre podeljuje tedensko, glavno nagrado pa po zaključku nagradne igre.

  • Glavna nagrada:
    • 1x Apple iPhone 14 Pro mobilni telefon, 128 GB v črni barvi.
  • Tedenske nagrade – organizator izvede 6 tedenskih žrebanj in podeli skupaj:
    • 6 x električni skiro Xiaomi 3 Lite
    • 6x zvočnik JBL Flip 6 v črni barvi

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Nakup pri organizatorju ni pogoj za sodelovanje.

V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki ne sprejmejo pravil nagradne igre. Šteje se, da je sodelujoči sprejel pravila nagradne igre s tem, ko sodeluje v nagradni igri na v teh pravilih naveden način.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

(A): Na podlagi spletne prijave, tako da posameznik na spletnem mestu www.loterija.si vplača klasične igre z žrebanjem (Loto, Vikinglotto, Eurojackpot, TikiTaka, 3×3) ali HIP igre v skupni vrednosti 5 EUR ali več in vpiše svojo številko igralnega računa. Vplačila posameznih iger se posamezniku seštevajo. Nakupi srečk prek spletnega mesta https://srecke.loterija.si/ se za nagradno igro ne upoštevajo.

  1. korak: Udeleženec v času trajanja nagradne igre prek spleta na www.loterija.si na igralnem računu, odprtem pri organizatorju, vplača katerokoli klasično igro z žrebanjem (Loto, Vikinglotto, Eurojackpot, TikiTaka, 3×3) ali katerokoli HIP igro. Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da je skupna vrednost vseh vplačanih iger v tekočem tednu 5 € ali več, pri tem pa se udeležencu vplačane igre seštevajo.
  2. korak: Udeleženec vpiše 10-mestno številko svojega igralnega računa, registriranega na spletnem mestu www.loterija.si, s katerim dokazuje nakup v času trajanja nagradne igre, skupaj z zahtevanimi podatki (ime, priimek in e-naslov) v za to pripravljen obrazec na pristajalni strani www.loterija.si/igramprekspleta. Številko igralnega računa lahko najde na vrhu svojega igralnega profila. Udeleženec lahko sodeluje največkrat 1-krat na teden.

(B) S številko igralnega računa, ki je odprt pri organizatorju, in odgovorom na nagradno vprašanje.

Udeleženec v času trajanja nagradne igre odgovori na nagradno vprašanje, ki ga odda v za to pripravljen obrazec na pristajalni strani www.loterija.si/igramprekspleta skupaj z zahtevanimi podatki (številko igralnega računa, ki je registriran na www.loterija.si, ime, priimek in e-naslov). Udeleženec lahko sodeluje največkrat 1-krat na teden.

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrad bo potekalo vsak teden s pričetkom 7.8.2023 v času trajanja nagradne igre, glavno žrebanje pa bo izvedeno po zaključku trajanja nagradne igre, in sicer dne 14.9.2023.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad (ime, priimek in kraj) se v roku 5 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.loterija.si/igramprekspleta.

Obveščanje nagrajencev

Nagrajenca bodo obvestili preko e-naslova, ki ga je posredoval v obrazcu na pristajalni strani, najpozneje v 2 (dveh) delovnih dneh po žrebanju.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad morajo nagrade prevzeti najkasneje v roku 20 dni od prejema obvestila o prevzemu nagrade s strani organizatorja.

Pravila Poletne nagradne igre Loterije Slovenije

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.loterija.si/igramprekspleta

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi