Oglasi

Praznična nagradna igra! Grazia podarja Philips SPEEDPRO MAX AQUA

Oglasi

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani republike Slovenije, rezidenti Republike Slovenije in državljani držav članic Evropske unije, ki so fizične osebe.
Nagradna igra traja do 24.12.2020 do 12. ure.

Nagrada za sodelovanje v nagradni igri je baterijski sesalnik Philips SPEEDPRO MAX AQUA

Slikajte svojo nerodno situacijo, jo delite med svojimi story objavami in dodajte: #SpeedProMaxAqua ter @philips_si in @grazia_si, v GIF knjižnici pa poiščite prav takšnega lepotca SpeedPro Max Aqua

Nagrada za sodelujočega bo podeljena z naključnim elektronskim žrebom. žrebanje bo potekalo 24.12.2020, ob 12:24 na sedežu organizatorja. Žrebanje se bo opravilo elektronsko, in sicer tako, da se podatki (ime in priimek ter naslov elektronske pošte) vseh sodelujočih, ki izpolnjujejo pogoje sodelovanja v žrebu nagradne igre, vnesejo v elektronsko zbirko podatkov, izmed katerih se naključno izžreba dobitnik nagrade. Pritožba na žreb nagrajencev ni mogoča.

Če se posamezni nagrajenec na obvestilo o prejemu oziroma prevzemu nagrade ne bo odzval (posredoval vseh zahtevanih podatkov v pisni obliki ali preko e-pošte) v roku 8 dni od prejema obvestila, ali se bo nagradi odpovedal, bo izgubil pravico do nagrade.
Nagrada bo nagrajencu poslana po pošti. za osebe, mlajše od 18. let, morajo nagrado prevzeti njihovi skrbniki oz. zakoniti zastopniki.

Oglasi

Grazia Instagram                     Pravila nagradne igre

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi