Prevc nagradna igra Kolo sreče

Prevc nagradna igra “Kolo sreče” poteka od 14.8.2020 do vključno 15.9.2020.

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za :
GLAVNA NAGRADA: 1x igralna konzola Nintendo Switch z igro Super Mario Odyssey
1 x kuhinjski robot Gorenje MMC 700W
3 x knjiga Minini cukri
2 x 10% popust na nakup v salonih pohištva Prevc

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Republike Slovenije in so starejši od 18 let.
V nagradni igri lahko sodelujejo tudi pravne osebe.

Za sodelovanje v nagradnem žrebanju mora sodelujoči

  1. vpisati in oddati svoje podatke na spletni strani nagradne igre in zavrteti kolo sreče.
    Sodelujoči si svoje možnosti pri žrebu poveča z rednim vrtenjem kolesa sreče. Vsako vrtenje mu prinese naključno število točk (med 10 in 1.000) – ali fizično nagrado.
    ali
  2. Sodelovanje je možno tudi na druge načine:
  • S komentiranjem in všečkanjem določenih objav na Facebooku in Instagramu (komentar in reakcija prinašata po 100 točk, upošteva se največ en komentar na objavo)
  • z objavo fotografij narejenih v salonih pohištva Prevc na Instagram – z uporabo ključnika #PrevcNagrajuje (objava fotografije prinaša 1.000 točk, upošteva se največ 3 različne fotografije in največ en komentar na objavo na Instagram profilu Organizatorja)
  • z nakupom v salonih pohištva Prevc (nakup prinaša 1 točko za vsak evro nakupa, fotografijo računa je potrebno poslati na naslov nagradne igre: [email protected] – upošteva se samo nakupe opravljene v času trajanja nagradne igre)

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Žrebanje se bo izvedlo v roku največ treh dni po zaključku nagradne igre. Nagrajenci glavnih nagrad v nagradni igri bodo določeni z naključnim računalniškim žrebom, v katerem sodelujejo vsi sodelujoči, ki izpolnjujejo pogoje za sodelovanje. Število zbranih točk pomeni število srečk v bobnu za žreb (večje število srečk pomeni več možnosti pri žrebu).

Izvajalec bo izžrebance obvestil po elektronski pošti na e-mail, ki ga bodo vnesli v aplikaciji. Izžrebanec mora v deset dneh od prejetja obvestila o nagradi na naslov podeljevalca pisno sporočiti, da se strinja s prevzemom nagrade in podeljevalcu nagrade sporočiti zahtevane podatke. Nagrajenci bodo najkasneje v roku deset dni po zaključku nagradne igre navedeni tudi znotraj aplikacije.

Če se izžrebanec ne odzove ali v deset dneh ne posreduje zahtevanih podatkov in dokazil, izgubi pravico do prejema nagrade. Hkrati pa se izžreba novega sodelujočega, ki ima na voljo novih deset dni za posredovanje podatkov.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre