Oglasi

Pringles nagradna igra: S Pringlesom vedno zadaneš!

Oglasi

Trajanje:

Pringles nagradna igra traja od vključno dne 1.8.2023 do vključno dne 1.9.2023.

Nagrade:

V glavnem nagradnem skladu je 21 nagrad za 21 izžrebancev:

  • 1 x HISENSE 65A85H televizor, cena z DDV 1699,99 EUR
  • 5 x Logitech paket: NBA 2K23 PC igra, cena z DDV 59,99€, LOGITECH velika gaming podloga za miško, cena z DDV 34,99 EUR, LOGITECH G413 SE mehanična gaming tipkovnica, cena z DDV 89,99 EUR, LOGITECHG502 X GAMING miška, cena z DDV 89,99 EUR, LOGITECH G435 Lightspeed brezžične gaming slušalke cena z DDV 84,99 EUR
  • 15 x Slovenija Jordan KZS Swingman Home dres

Udeleženci nagradne igre

Pogoji, ki jih mora za sodelovanje izpolnjevati sodelujoči:

  • V nagradni igri lahko sodelujejo polnoletne fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in so hkrati davčni rezidenti Republike Slovenije.
  • V nagradni igri ne smejo sodelovati osebe, ki so zaposlene pri naročniku nagradne igre in pri organizatorju nagradne igre in njegovih odvisnih družbah. Enako velja tudi za njihove ožje družinske člane.

Način sodelovanja v nagradni igri

  1. Uporabnik mora na spletni strani https://pase.si/nagradnaigra-mercator/ vnesti številko računa, s katerim dokaže, da je sočasno kupil minimalno dva (2) poljubna Pringles izdelka v prodajalni Mercator. Sodelujoči mora opraviti registracijo z vpisom podatkov v zahtevana pola v izpolnitvenem obrazcu (ime, priimek, telefonska številka, naslov, poštna številka in mesto prebivanja) ter izbrati kljukico s katerimi soglaša s pravili nagradne igre.
  2. Označiti ustrezno polje, s katerim poda izrecno soglasje k danim pravilom, potrdi seznanjenost z njihovo vsebino ter želi sodelovati v nagradni igri za glavno nagrado.

Žrebanje nagrad

Žreb bo enkraten, izžrebali bodo 21 nagrajencev. Vsak nagrajenec prejme 1 nagrado, za vsako nagrado iz glavnega sklada bomo naključno izžrebali nagrajenca. Žrebanje bo potekalo 4.9.2023.

Objava nagrajencev

Vseh 21 izbranih nagrajencev bo po žrebu objavljenih na spletni strani wwww.pase.si/nagradnaigra-mercator.

Obveščanje nagrajencev

Oglasi

Po žrebu 4.9.2023 bodo nagrajence obvestili na posredovano telefonsko številko in naslov ob prijavi, najkasneje v roku 5 delovnih dni.

Prevzem nagrad

Glavne nagrade se podeli po zaključenem žrebanju. Na telefonsko številko s katero so izžrebanci sodelovali v nagradni igri bo organizator obvestil nagrajence o prejemu specifične nagrade.

Organizator bo nagrado v roku petih (5) dni od prejema podatkov poslal po pošti na naslov, ki ga je nagrajenec navedel ob pristopu k nagradni igri.

Pravila Pringles nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.pase.si/nagradnaigra-mercator/

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi