Oglasi

Proteini.si nagradna igra 2021: Aktivni in fit s Proteini.si

Oglasi

Proteini.si nagradna igra poteka od 1.7. do 14.7.2021

Nagradni sklad obsega:
1x ELEKTRIČNO KOLO HAIBIKE v vrednosti 2.399,00 EUR
2x XIAOMI Električni SKIRO PRO 2 v vrednosti 529,99 EUR
3X PROTEINI.SI PAKET v vrednosti 40,00 EUR

V nagradnih igrah organizatorja lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 16 let, ki imajo v Republiki Sloveniji stalno ali začasno prebivališče (v nadaljevanju: sodelujoči) in fizične osebe, mlajše od 16 let, ob predhodni privolitvi zakonitega skrbnika v obdelavo osebnih podatkov.

Sodelovanje v nagradni igri je zelo preprosto. Vpišite samo vaš e-mail na obrazec, ki se nahaja pod tekstom in že ste v žrebu za super nagrade. Sodelujoči lahko v nagradni igri iste vrste sodeluje le enkrat (z izpolnitvijo obrazca).

Žrebanje poteka na dan, ki je določen za posamezno nagradno igro in je razviden iz obrazca. Žrebanje lahko poteka v poslovnih prostorih organizatorja ali v poslovnih prostorih podjetja, ki prispeva nagrado.Žrebanje poteka med vsemi prispelimi obrazci do dne, ki je določen na obrazcu zaposamezno nagradnoigro.Žrebanjenagradbosistemsko, kjerbodonagrajenci izžrebani z naključnim algoritmom.

Oglasi

Organizator bo najkasneje v roku desetih delovnih dni po žrebanju objavil izžrebance na svoji spletni strani www.proteini.si in na svojih socialnih omrežjih. V primerih, ko izžrebanci v določenem roku ne podajo zahteve za prevzem nagrade, se žrebanje ponovi, rok za objavo izžrebancev pa se podaljša.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi