Oglasi

Purina ONE nagradna igra 2020: Purina ONE nagrajuje

Oglasi

Purina ONE nagradna igra poteka od 1. oktobra 2020 do vključno 31. oktobra 2020 v vseh Mercator prodajalnah po Slovenija.

Nagradni sklad sestavljajo:
30 x staklenička za vašeg kužka

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejemajo ta pravila. Zaposleni pri Organizatorju, njihovi ožji družinski člani (zakonec, zunajzakonski partner ali partner iz registrirane
istospolne partnerske skupnosti, otroci oziroma posvojenci, vnuki, bratje in sestre ter starši oziroma posvojitelji zaposlenega) ter vse druge pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre ali zaposleni v podjetjih, ki so kakorkoli povezani s poslovanjem Organizatorja, v nagradni igri ne smejo sodelovati.

Sodelovanje v nagradni igri poteka tako, da sodelujoči v času trajanja nagradne igre na spletno stran promocije.arc.si vpiše številko računa ter osebne podatke za identifikacijo in kontaktiranje

  1. Kupi vsaj en izdelek Purina ONE za pse
  2. Vpiši številko računa na spletno stran promocije.arc.si
  3. Sodeluj v žrebu

Sodelovanje v nagradni igri ni pogojeno z nakupom izdelkov. Za sodelovanje v nagradni igri lahko namesto številke
računa pošljete pesmico o vašem kužku na naslov ARC-Kranj, Hrastje 52k, Kranj ter pripiše sledeče podatke:
• ime in priimek
• naslov prebivališča
• naslov, na katerega želite prejeti nagrado.
Vsak sodelujoči lahko sodeluje le 1-krat.

Oglasi

Žrebanje nagrajencev bo izvedeno 5.11.2020. po metodi naključnega izbora izmed vseh pravilno prejetih prijav v času trajanja nagradne igre. Žrebanje nadzira 3-članska komisija.

Imena in priimki nagrajencev bodo objavljeni na spletni strani www.arc.si dne 10.11.2020. Nagrajencem bo organizator nagrade poslal po pošti na sporočen naslov najkasneje do 14.11.2020.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi