Oglasi

Radenska nagradna igra 2020: Veselo v zimo belo

Oglasi

Radenska nagradna igra poteka od 19. novembra 2020 od 00:00 ure do 06. decembra 2020 do 24:00 ure in se organizira in izvaja v vseh trgovinah Lidl na področju Republike Slovenije

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za:
10 x otroške smuči ELAN

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe lahko sodelujejo v nagradni igri na podlagi pisne
odobritve staršev oz. zakonitega zastopnika. Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na dva načina, in sicer:
(A) na podlagi poslanega SMS sporočila
1. korak: udeleženec v obdobju od 19. novembra 2020 do 06. decembra 2020 v okviru enega nakupa kupi vsaj en izdelek Radenska Classic ali Naturelle v eni od trgovin Lidl Slovenija in za njihov nakup shraniračun;
2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo
RADENSKA in številko računa (primer: RADENSKA PE PE0269-04-12345);
3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko) ter privolitvi za obdelavo osebnih podatkov. Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedama DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 2250). V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje.
ali
(B) S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Veselo v zimo belo« (brez nakupa)
Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Veselo v zimo belo« (v nadaljevanju: zgodba) ter svoj ime in priimek, veljavno telefonsko številko in pripiše besedi DA DA. V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.

Oglasi

Udeleženec lahko z eno posredovano številko računa ali eno posredovano zgodbo sodeluje samo enkrat, kar pomeni, da mora udeleženec v primeru želje po večkratnem sodelovanju v nagradni igri z nakupom opraviti več nakupov in vsakokrat vpisati drugo številko računa ali posredovati več zgodb. Udeleženec je lahko z eno posredovano številko računa ali eno poslano zgodbo izžreban samo enkrat.

Žrebanje nagrajencev bo dne 7. decembra 2020 v prostorih družbe SEDEM d.o.o.. Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom. Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.radenska.si,
prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani www.radenska.si.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi