Radenska nagradna igra 2020: Z Radensko v New York

Oglasi

Radenska nagradna igra traja od 1. mareca 2020 do 31. marca 2020 do 24:00 na območju Republike Slovenije.
To je nagradna igra za vse vas, ki radi potujete, saj je glavna nagrada potovanje v New York.

Vse nagrade so:
1 potovanje v New York (v vrednosti 5000 EUR )
100 letalski kovček

Kako sodelovati v nagradni igri?

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Sloveniji. Mladoletne osebe, ki sodelujejo v nagradnih igrah zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Obstajata dva načina sodelovanja v nagradnih igrah:
I. SMS – s pošiljanjem SMS sporočila ali
II. E-mail – s poslano zgodbo z naslovom “Radenska povezuje srca”

I. SMS sporočilo:

  1. od 1. marca 2020 do 31. marca 2020 v okviru enega nakupa kupi vsaj en izdelek Radenska Classic, Medium, Naturelle ali Radenska z okusom.
  2. udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo RADENSKA in številko računa (»RADENSKA 123456789«)
  3. udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 2250).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih.

II E-mail: sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom “Radenska povezuje srca” Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Radenska povezuje srca« ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefonsko številko). Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri

Žrebanje nagrajencev bo dne 1. aprila 2020 v podjetju SEDEM d.o.o., žreb pa je javen. Nagrajenci nagradijo naključno z računalnikom. Izžrebanih je skupno 101 nagrajencev.

Prejemnike nagrad se v roku sedem dni po žrebanju objavi na spletni strani podjetje Radenska d.o.o. ( www.radenska.si), prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi