Radenska nagradna igra 2020

Oglasi

Radenska nagradna igra od 27.8.2020 od 00:00 ure do 22.09.2020 do 24:00 ure in se organizira in izvaja v vseh prodajalnah Mercator na področju Republike Slovenije, ne velja v franšizah in spletni trgovini.

Nagradni sklad vsebuje:
10 x prenosnik (HP 250 G7) v kompletu s torbo
50 x paket pločevink Radenska

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki. Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

V nagradni igri se lahko sodeluje na dva načina::
(A) na podlagi poslanega SMS sporočila
ali
(B) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Nazaj v šolo z Radensko«

(A): SMS sporočilo (z nakupom):

  1. korak: udeleženec v času trajanja nagradne igre v okviru enega nakupa kupi vsaj 1 izdelek Radenska Classic, Medium, Naturelle ali Radenska z okusom v eni od prodajaln Mercator in obdrži račun.
  2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo RADENSKA in številko računa, na katerem je razviden nakup vsaj enega izdelka podjetja Radenska (Radenska Classic, Medium, Naturelle ali Radenska z okusom) – primer: »RADENSKA 15664-11-50567«.
  3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko) ter privolitvi za obdelavo osebnih podatkov. Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedama DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 2250). V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri
    sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.

(B) S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Nazaj v šolo z Radensko« (brez nakupa)
Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Nazaj v šolo z Radensko« (v nadaljevanju: zgodba) ter svoj ime in priimek, veljavno telefonsko številko in pripiše besedi DA DA. V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo njegovih osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru
pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.

Število sodelovanj v nagradni igri ni omejeno, zato lahko posameznik večkrat sodeluje v nagradni igri in to na oba načina (A ali B točka). Udeleženec lahko z eno posredovano številko računa ali eno posredovano zgodbo sodeluje samo enkrat, kar pomeni, da mora udeleženec v primeru želje po večkratnem sodelovanju v nagradni igri
z nakupom opraviti več nakupov in vsakokrat vpisati drugo številko računa ali posredovati več zgodb. Udeleženec je lahko z eno posredovano številko računa ali eno poslano zgodbo izžreban samo enkrat.

Žrebanje nagrajencev bo dne 23.09.2020 v prostorih družbe SEDEM d.o.o. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom. Žrebanje nagrad ni javno.

Prejemnike nagrad se v roku sedem dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.radenska.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi