Radenska nagradna igra 2021: NAGRADNE IGRE ORAKETA

Radenska ORAKETA nagradna igra poteka od 20.5.2021 do 31.7.2021 oziroma do razdelitve nagrad in se organizira in izvaja na področju Republike Slovenije.

Sklad nagrad vsebuje:
300 x Brezžične slušalke
3.000 x Bidon Oraketa
30.000 x vrečka Orakete 19g

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:
(A) na podlagi posebne kartice (praskanke) ali
(B) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Novo vesolje vitaminov in sadja«

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

(A): Posebna kartica (praskanka):
1. korak: udeleženec v obdobju od 20.5.2021 do 31.7.2021 (oziroma do razdelitve nagrad) kupi katerikoli okus Orakete 19g v kateremkoli od izbranih Horeca lokalov v Sloveniji. 2. korak: udeleženec hkrati z naročeno pijačo Oraketa 19g prejme posebno kartico (praskanko) in jo podrgne in če ima srečo, lahko na licu mesta prejme brezžične slušalke, bidon ali produkt Oraketa 19g.
Organizator ob tem pripominja, da niso vse kartice (praskanke) dobitne oz. da vsaka ne prinaša nagrade, pri čemer pritožba na rezultat v tem primeru ni mogoča.
ali
(B) S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Novo vesolje vitaminov in sadja« Udeleženec v času trajanja nagradne igre od 20.5.2021 do 31.7.2021 na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Novo vesolje vitaminov in sadja« (v nadaljevanju: zgodba) ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, soglasje za obdelavo osebnih podatkov in posreduje svoje kontaktne podatke (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno udeleženec pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se udeleženec strinja s splošnimi
pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se udeleženec strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo udeleženec dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.

Žrebanje nagrajencev, ki so poslali zgodbo, bo dne 4.8.2021 v prostorih organizatorja Radenska d.o.o.. Žrebanje nagrad ni javno.

Prejemnike nagrad, ki so sodelovali v žrebanju na podlagi poslane zgodbe, se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.radenska.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na elektronski naslov, s katerega je bila poslana zgodba.

Prejemniki nagrad, ki so sodelovali v žrebanju, prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (elektronsko sporočilo) pošlje naslednje osebne podatke:
– ime in priimek,
– naslov stalnega oz. začasnega prebivališča,
in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov RADENSKA d.o.o., Boračeva 37, 9252 Radenci, s pripisom: “Nagradna igra Oraketa”

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre