Radenska nagradna igra 2021: RADENSKA – NAGRADNA IGRA, KI TE ODPELJE!

Oglasi

Radenska nagradna igra poteka od 3.5.2021 od 00:00 ure do 31.7.2021 do 24:00 ure in se organizira ter izvaja na področju Republike Slovenije.

Nagradni sklad sestavljajo
Glavna nagrada:
1 x Opel Corsa-e EDITION, bele barve
Mesečne nagrade:
3 x električno kolo Cube – TOURING Hybrid ONE 400 grey’n’black 2021 (2xM in 1x L velikost)

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji, ki sprejmejo te splošne pogoje, objavljene na spletni strani www.zelenaradenska.si. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:
(A) na podlagi poslanega SMS sporočila z unikatno kodo pod zamaškom proizvoda;
(B) na podlagi spletne prijave z unikatno kodo pod zamaškom proizvoda;
(C) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom “Radenska me odpelje”

Nakup izdelkov Radenske navedenih v uvodnem določilu teh splošnih pogojev ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri (točka C).

(A) SMS sporočilo:
1. korak: udeleženec v obdobju od 3.5.2021 do 31.7.2021 v okviru enega nakupa kupi vsaj en izdelek Radenska Classic, Medium, Naturelle ali Radenska z okusom.
2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo RADENSKA in unikatno kodo, ki je pod zamaškom kupljenega proizvoda – primer: “RADENSKA 12345678”.
3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 2250).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.
(B) Na podlagi spletne prijave z vpisom na spletni strani Radenska, kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: unikatna koda navedena pod zamaškom proizvoda, ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov. Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre, soglasje za obdelavo osebnih podatkov (ti podatki so obvezni za sodelovane v nagradni igri) v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih in soglasje za tržne namene (neobvezno). Unikatne kode najdete pod srebrnim zamaškom Radenske (Radenska Classic 1,5 L, 0,75 L in 0,5 L, Radenska Medium 1,5 L in 0,5 L, Radenska Naturelle 1,5 L in 0,5 L, Radenska z okusom mango limeta 0,5 L, Radenska z okusom limonska trava 0,5 L, Radenska z okusom bezeg 0,5 L in Radenska z okusom limona 0,5 L).
(C) Sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Radenska me odpelje…« Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Radenska me odpelje…« (v nadaljevanju: zgodba) ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.

Žrebanje mesečnih nagrad poteka vsak mesec v času trajanja nagradne igre, pri čemer so termini posameznega žrebanja in udeleženci v posameznem žrebanju razvidni iz spodnje tabele. Sodelujejo vsi do posamičnega končnega mesečnega datuma (datum, ko se izteče možnost prijave za posamično mesečno nagrado) poslali SMS ali spletno prijavo z unikatno kodo ali zgodbo:
1.6.2021 Od 3.5.2021 do 31.5.2021 do 23:59
1.7.2021 Od 3.5.2021 do 30.6.2021 do 23:59
2.8.2021 Od 3.5.2021 do 31.7.2021 do 23:59
V vsakem krogu žrebanja bo podeljena 1 mesečna nagrada oz. 1 električno kolo.

Žrebanje za glavno nagrado bo potekalo v prostorih Sedem d.o.o., dne 2.8.2012. Prejemnika glavne nagrade bo izžrebala 3-članska komisija, ki bo sestavljena iz enega predstavnika podjetja Radenska d.o.o, enega predstavnika podjetja Sedem d.o.o. ter notarja. Vsi, razen tisti, ki bodo izžrebani za mesečno nagrado, ki bodo sodelovali v nagradni igri od 3.5.2021 do 31.7.2021 do 23:59 s poslanim SMS z unikatno kodo, z vpisom unikatne kode na spletni strani www.zelenaradenska.si ali s poslano zgodbo »Radenska me odpelje…« bodo sodelovali v končnem žrebanju za glavno nagrado 1 x Opel Corsa-e.

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem posamičnem žrebanju objavi na spletni strani www.zelenaradenska.si, prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana s prijavo preko spleta z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prejemniki mesečnih nagrad prejmejo mesečno nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi