Radenska nagradna igra na TriSrca.si: Osvoji avto Opel Corso

Trajanje:

Radenska nagradna igra traja na spletni strani trisrca.si od 1.5.2023 od 00:00 ure do 31.7.2023 do 24:00 ure in se organizira ter izvaja na področju Republike Slovenije.

Nagrade:

 • 1 x Opel Corsa GS F 12xHL S/S (74KW/100HP) MT6 EURO 6.4 PETROL

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

 • (A) na podlagi poslanega SMS sporočila z unikatno kodo pod zamaškom ali etiketo proizvoda
 • (B) na podlagi spletne prijave z unikatno kodo pod zamaškom ali etiketo proizvoda
 • (C) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom “Z Radensko na pot”

Unikatne kode najdete pod srebrnim zamaškom Radenske (Radenska Classic 1,5 L, 0,75 L in 0,5 L, Radenska Medium 1,5 L in 0,5 L, Radenska Naturelle 1,5 L in 0,5 L, Radenska mango limeta 0,5 L, Radenska limonska trava 0,5 L in Radenska limona 0,5 L ali pod etiketo Radenska Classic v 0,25 L steklenici).

(A): SMS sporočilo: 1. korak: udeleženec v obdobju od 1.5.2023 do 31.7.2023 v okviru enega nakupa kupi vsaj en (1) izdelek Radenska Classic, Medium, Naturelle, Radenska z okusom ali Radenska Classic v steklenici 0,25l. 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo RADENSKA in unikatno kodo, ki je pod zamaškom ali etiketo kupljenega proizvoda – primer: »RADENSKA 12345678«. 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 2250).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.

(B): na podlagi spletne prijave z vpisom na spletni strani www.trisrca.si, kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: unikatna koda navedena pod zamaškom ali etiketo proizvoda, ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov. Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre, soglasje za obdelavo osebnih podatkov (takšno soglasje je obvezno za sodelovane v nagradni igri) v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih in soglasje za tržne namene (neobvezno).

(C): sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Z Radensko na pot« Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom “Z Radensko na pot” ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe, bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.

Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo, če ob zgodbi ni podano strinjanje s splošnimi pogoji te nagradne igre in obdelavo osebnih podatkov ali če le-teh ne posreduje, ali če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo v nagradno igro razglasi za neveljavno.

Vsak udeleženec lahko v času trajanja te nagradne igre sodeluje z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe vsaj v 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega udeleženca. V nasprotnem primeru bodo ta besedila oz. zgodbe diskvalificirane.

Izjava o avtorskem delu:
Udeleženec nagradne igre jamči, da je posredovana zgodba (točka C) njegovo avtorsko delo v skladu z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah.

Žrebanje nagrad

Žrebanje za glavno nagrado bo potekalo v prostorih Sedem d.o.o., dne 1.8.2023

Vsi, ki bodo sodelovali v nagradni igri od 1.5.2023 do 31.7.2023 do 23:59 s poslanim SMS z unikatno kodo, z vpisom unikatne kode na spletni strani www.trisrca.si ali s poslano zgodbo “Z Radensko na pot” bodo sodelovali v finalnem žrebanju.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnika nagrade se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.trisrca.si, prav tako pa se ga v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana s prijavo preko spleta z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Objava nagrajencev

7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.trisrca.si

Prevzem nagrad

Prejemnik glavne nagrade prejme le-to osebno na sedežu organizatorja ali drugem prevzemnem mestu, ki ga določi organizator.
Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov stalnega oz. začasnega prebivališča,
 • davčno številko in pripiše besedo DA na podlagi katere poda soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namen naveden v 5. odstavku 11. točke teh splošnih pogojev, in sicer na elektronski naslov [email protected] ali priporočeno po pošti na naslov SEDEM d.o.o., Ljubljanska cesta 13b, 1236 Trzin, s pripisom:
  »Nagradna igra RADENSKA«
  Če se prejemnik nagrade na obvestilo o izžrebanju v roku 7 dni od prejema obvestila na to ne odzove in osebnih podatkov ne posreduje na način, kot to določa prvi odstavek te točke splošnih pogojev, se šteje, da nagrade ne želi prevzeti. V tem primeru se: glavna nagrada podeli nadomestnemu (rezervnemu) nagrajencu

Sodelovanje in pravila Radenska nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.trisrca.si

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre