Radenska nagradna igra 2024 za avtomobil: ZAPELJI SE Z RADENSKO

Oglasi

Trajanje:

Radenska nagradna igra poteka od 1.5.2024 od 00:00 ure do 31.7.2024 do 23:59 ure in se organizira ter izvaja na področju Republike Slovenije.

Nagrade:

 • Glavna nagrada: 1 x Opel Corsa GS 1.2 Turbo (74KW/100HP) MT6 EURO 6.4 PETROL
 • Mesečne nagrade: 3 x električno kolo Econo Equus MTB C-4 20 (baterija 730Wh)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 3 načine, in sicer:

 • (A) na podlagi poslanega SMS sporočila z unikatno kodo pod zamaškom ali etiketo proizvoda
 • (B) na podlagi spletne prijave z unikatno kodo pod zamaškom ali etiketo proizvoda
 • (C) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Zapelji se z Radensko«

(A): SMS sporočilo:

 1. korak: udeleženec v obdobju od 1.5.2024 do 31.7.2024 v okviru enega nakupa kupi vsaj en
  (1) izdelek Radenska Classic, Medium, Naturelle, Radenska z okusom ali Radenska Classic
  v steklenici 0,25l.
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno
  besedo RADENSKA in unikatno kodo, ki je pod zamaškom ali etiketo kupljenega
  proizvoda – primer: »RADENSKA 12345678«.
 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s
  katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji, obdelave osebnih podatkov in
  posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno
  uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA DA
  in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 2250).V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje. Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.

(B): na podlagi spletne prijave
z vpisom na spletni strani www.trisrca.si , kjer uporabnik vpiše naslednje podatke: unikatna koda navedena pod zamaškom ali etiketo proizvoda, ime, priimek, telefonska številka in e-mail naslov. Nato uporabnik na vpisano mobilno številko prejme brezplačno SMS sporočilo z unikatno kodo, s katero na spletni strani opravi avtentikacijo (samo ob prvem sodelovanju). Na omenjeni spletni strani se bo od udeleženca zahtevalo soglasje s Pravili nagradne igre, soglasje za obdelavo osebnih podatkov (takšno soglasje je obvezno za sodelovane v nagradni igri) v skladu z varstvom osebnih podatkov,  opredeljenih v teh splošnih pogojih in soglasje za tržne namene (neobvezno).

(C): sodelovanje s poslano zgodbo z naslovom »Zapelji se z Radensko«
Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Zapelji se z Radensko« (v nadaljevanju: zgodba) ter strinjanje s temi splošnimi pogoji, obdelavo osebnih podatkov in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in telefonsko številko). Navedeno uporabnik pošlje tako, da pod zgodbo navede sporočilo z besedo DA DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA DA Ana Novak 051 123 456). V tem primeru prvi DA pomeni, da se uporabnik strinja s splošnimi pogoji nagradne igre, drugi DA pa da se uporabnik strinja z obdelavo osebnih podatkov, v skladu z varstvom osebnih podatkov, opredeljenih v teh splošnih pogojih. Zgodba mora vsebovati vsaj 1.500 znakov. Vse pravilno in pravočasno poslane zgodbe
bodo vključene v žrebanje. S poslano zgodbo posameznik dovoljuje organizatorju, da mu v primeru pravilno in pravočasno poslane zgodbe, na mail odgovori s sporočilom, da sodeluje v nagradni igri.

Če poslana zgodba nima zadosti znakov, če ni napisana na zastavljeno temo, če ob zgodbi ni podano strinjanje s splošnimi pogoji te nagradne igre in obdelavo osebnih podatkov ali če le-teh ne posreduje, ali če je večkrat poslana ista zgodba s strani iste ali več oseb, organizator takšno prijavo v nagradno igro razglasi za neveljavno. Vsak udeleženec lahko v času trajanja te nagradne igre sodeluje z več različnimi zgodbami, vendar se morajo te zgodbe vsaj v 80% besedila razlikovati od že prejetih tekstov istega udeleženca. V nasprotnem primeru bodo ta besedila oz. zgodbe
diskvalificirane.

Žrebanje nagrad

Žrebanje mesečnih nagrad poteka vsak mesec v času trajanja nagradne igre.

 • 3.6.2024 od 1.5.2024 do 31.5.2024 do 23:59
 • 1.7.2024 od 1.6. 2024 do 30.6.2024 do 23:59
 • 2.8.2024 od 1.7.204 do 31.7.2024 do 23:59

V vsakem krogu žrebanja bo podeljena 1 mesečna nagrada oz. 1 električno kolo.

Vsi, razen tisti, ki bodo izžrebani za mesečno nagrado, ki bodo sodelovali v nagradni igri od 1.5 do 31.7.2024 do 23:59 s poslanim SMS z unikatno kodo, z vpisom unikatne kode na spletni strani www.trisrca.si ali s poslano zgodbo »Zapelji se z Radensko« bodo sodelovali v končnem žrebanju za glavno nagrado 1 x Opel CORSA

Ena fizična oseba je upravičena le do ene nagrade. V kolikor se v nadaljnjem žrebanju ponovno izžreba druga prijava iste osebe, takšna prijava ne daje pravice do nagrade. Posamezna oseba lahko v celotni nagradni igri prejme samo eno nagrado (mesečno ali glavno), zato se v primeru izžrebanja osebe, ki je nagrado že prejela, ta prijava ne upošteva.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnika nagrade se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani www.trisrca.si, prav tako pa se ga v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana s prijavo preko spleta z unikatno kodo ali na telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prevzem nagrad

Prejemnik glavne nagrade prejme le-to osebno na sedežu organizatorja ali drugem prevzemnem mestu, ki ga določi organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 7 dni od prejema obvestila o izžrebanju (SMS sporočilo/telefonski klic) pošlje naslednje osebne podatke:

 • ime in priimek,
 • naslov stalnega oz. začasnega prebivališča,
 • davčno številko

in pripiše besedo DA na podlagi katere poda soglasje za obdelavo osebnih podatkov za namen naveden v 5. odstavku 11. točke teh splošnih pogojev, in sicer na elektronski naslov
[email protected] ali priporočeno po pošti na naslov SEDEM d.o.o., Linhartova cesta 13, 1000 Ljubljana, s pripisom: »Nagradna igra RADENSKA«

Pravila Radneska nagradne igre in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi