Radenska nagradna igra: 3-Dnevni highlander hajk z Vidom Pintaričem

Trajanje:

Radenska nagradna igra poteka od 14.3.2024 od 00:00 ure do 11.4.2024 do 23:59 ure in se organizira ter izvaja na področju Republike Slovenije.

Nagrade:

  • 5 x udeležbo za 2 osebi na 3-dnevnem pohodu po Kamniško-Savinjskih Alpah v organizaciji Highlander Slovenia, ki bo potekal od 28. avgusta do 1. septembra 2024. Na pohodu se bo nagrajencem pridružil slovenski YouTuber in ambasador nagradne igre, Vid Pintarič.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 15 let, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki.

Zaposleni pri organizatorju, njihovi ožji družinski člani ter vse pravne in fizične osebe, ki sodelujejo pri organizaciji in izvedbi nagradne igre, ne morejo sodelovati v nagradni igri. Tudi vsi ostali, ki se prijavijo, ne smejo imeti nikakršne podpore s strani zgoraj omenjenih oseb.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri udeleženec lahko sodeluje tako, da:

  1. Na spletno stran www.srcnozajutri.si/highlanderhajk
  2. naloži fotografijo z enega od svojih pohodov v hribe, ter v polja vpiše svoje osebne podatke (ime in priimek in e-mail naslov), se strinja s temi splošnimi pogoji in poda privolitev k obdelavi osebnih podatkov.

Če se udeleženec s splošnimi pogoji ne strinja ali osebnih podatkov ne posreduje ali se ne strinja z njihovo obdelavo, v nagradni igri ne more sodelovati.

Žrebanje nagrad

V nagradni igri bo izžrebanih 5 nagrajencev. Žreb bo potekal v torek, 16.04.2024.

Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrad bo po naključnem algoritmu izžrebala 3-članska komisija, ki bo sestavljena iz treh predstavnikov izvajalca nagradne igre.

Objava nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 8 dni po opravljenem žrebanju objavi na spletni strani
www.srcnozajutri.si/highlanderhajk

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se prav tako pa se jih v tem roku o nagradi osebno obvesti, in sicer na e-naslov, ki je posredovan ob prijavi v nagradno igro.

Prevzem nagrad

Nagrajenci bodo voucher z nagrado prejeli priporočeno po pošti in po elektronski pošti najkasneje v roku 30 dni od objave rezultatov žrebanja. V primeru tehničnih ali drugih težav si organizator pridružuje pravico do podaljšanja roka pošiljanja, o čemer se prejemnike nagrad obvesti prek spletne strani http://srcnozajutri.si/highlanderhajk. Stroške poštnih storitev krije organizator.

Pogoj za izročitev nagrade je, da prejemnik nagrade izvajalcu v roku 72 ur od prejema obvestila o izžrebanju (email) dodatno pošlje še naslednje osebne podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov stalnega prebivališča,
  • davčno številko (vsi nagrajenci, saj vrednost prejete nagrade presega 42,00 EUR)

Pravila in sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi http://srcnozajutri.si/highlanderhajk

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre