Oglasi

Radenska nagradni natečaj: Objemi drevo z vsem srcem

Oglasi

Trajanje:

Radenska nagradni natečaj poteka od 27.9.2021 do 17.10.2021

27.9.2021 od 00.00 – 3.10. 2021 do 23.59
4.10.2021 od 00.00 – 10.10.2021 do 23.59
11.10.2’21 od 00.00 – 17.10.2021 do 23.59

Nagrade:

  • 30 darilnih paketov Radenska

10 najbolj izvirnih in najbolj kreativnih fotografij po izboru članov žirije, bo vsak teden osvojilo darilni paket Radenska, ki vsebuje majico in torbo

Pravico sodelovanja

Pravico do sodelovanja v nagradnem natečaju imajo vse polnoletne fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

Zaposleni organizatorja in partnerji organizatorja, ki so neposredno povezani z izvedbo nagradnega natečaja, kot tudi njihovi ožji družinski člani, ne morejo sodelovati v nagradnem natečaju.

KAKO SODELOVATI V NAGRADNEM NATEČAJU

Oglasi

Za sodelovanje v nagradnem natečaju se morate prijaviti na prijavnem obrazcu, ki je na voljo na www.srcnozajutri.si/objemi-drevo-z-vsem-srcem, pri čemer morate navesti svoj ime in priimek, vzdevek in e-poštni naslov. Udeleženci hkrati k izpolnjenemu prijavnemu obrazcu preko aplikacije na www.srcnozajutri.si/objemi-drevo-z-vsem-srcem naložijo fotografijo, ki ustreza temi nagradnega natečaja: prikazuje, kako objemajo drevo. Kriteriji so: vsebina, izvirnost in kreativnost fotografije.

Vsebine, ki bodo neprimerne, neustrezne ali žaljive, bodo odstranjene, udeleženci pa izločeni iz nagradnega natečaja. Organizator si pridržuje pravico do presoje primernosti in ustreznosti vsebin.

Rezultati izbora

O dobitnikih nagrad oz. nagrajencih odloča tričlanska žirija v sestavi: Vesna Šavel Geder, Brigita Krog in Goran Bader .

Rezultati izbora nagrajencev so končni. Pritožba ni mogoča.

Vzdevke tedenskih nagrajencev nagradnega natečaja bo organizator objavil na spletni strani www.srcnozajutri.si/objemi-drevo-z-vsem-srcem/dobitniki najkasneje v 72 urah od končnega dne posameznega kroga.

PODELITEV NAGRAD

Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni po elektronski pošti v 7 dneh od dneva objave nagrajencev na spletni strani.

Nagrajenec se mora v roku 15 dni od potrditve prejema elektronske pošte javiti z dodatnimi informacijami, ki jih potrebuje organizator za podelitev nagrade (ime in priimek in naslov stalnega bivališča).

Osvojene nagrade bodo poslane nagrajencem s priporočeno pošto na naslov, ki ga bodo poslali po e-pošti najkasneje v 7 dneh od prejema dodatnih informacij. Če nagrajenec ne prevzame nagrade, poslane po pošti, se šteje, da se je nagradi odrekel, s tem pa preneha obveznost organizatorja do njega.

Pravila

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi