Oglasi

Rauch nagradna igra 2021: Zima polna vitaminov

Oglasi

Trajanje:

Rauch nagradna igra traja od 18.10.2021 do 31.01.2022

Nagrade:

GLAVNA NAGRADA:

  • 5 x voucher za počitnice za 2 osebi v TUI Blue Fieberbrunn (Lindau 18, 6391 Fieberbrunn, 3 nočitve, z vključenim polpenzionom in dodatne aktivnosti). V nagrado niso vključeni potovalni stroški

POMEMBNO OBVESTILO – COVID 19:
Zaradi trenutnih razmer v zvezi s COVID-19 posledic in možnih ukrepov ni mogoče vnaprej oceniti. Če bona iz kakršnega koli razloga ni mogoče uporabiti, počitniški bon poteče. Iz naslova nagradne igre ali obvestila o prejeti nagradi ni mogoče vložiti nobenega zahtevka. V kolikor se odločite za koriščenje nagrade, to storite na lastno odgovornost. V vsakem primeru se mora dobitnik nagrade informirati o veljavnih predpisih in opozorilih za potovanje v skladu s stanjem glede COVID-19.

OSTALE NAGRADE:

  • 25 x Paket izdelkov Happy Day (4 proizvodi 1l)
  • 25 x Rauch polnilna baterija (powerbank)
  • 25 x Rach nakupovalna vrečka iz bombaža

Pravica do sodelovanj

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da je udeleženec seznanjen in se strinja z vsemi pravili nagradne igre. Šteje se, da s sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči privolijo na vse pogoje in pravila v zvezi z nagradno igro.

Oglasi

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim prebivališčem (in davčno številko) v Republiki Sloveniji. V primeru, da nagrado prejme oseba, mlajša od 18 let, jo mora pri prevzemu nagrade zastopati oseba, ki je starejša od 18 let in ima po zakonu ali na podlagi ustreznega pooblastila pravico, da zastopa takšno mladoletno osebo.

V nagradni igri ni dovoljeno sodelovati pravnim osebam in zaposlenim organizatorja oziroma njihovim ožjim družinskim članom.

Pogoji za sodelovanje

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

V nagradni igri je mogoče sodelovati na en način, in sicer:

KVIZ – pravilno odgovoriti na nagradno vprašanje na spletni strani www.rauch.cc/happyvitamin in izpolniti obrazec

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Izbor nagrajencev

Žrebanje nagrad bo potekalo dne 07.02.2022 s strani komisije, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja na sedežu organizatorja.

Nagrajenec glavne nagrade bo o nagradi obveščen po e-mailu, le-ta pa mora v roku 7 delovnih dni od prejema obvestila o prejemu nagrade, organizatorju na e-mail: [email protected] posredovati naslednje podatke: ime, priimek, naslov stalnega prebivališča, e-mail, gsm telefonska številka, ter svojo davčno številko, pri čemer v Zadevi elektronske pošte navede: NAGRADNA IGRA Zima polna vitaminov. V kolikor nagrajenec v 7.-ih delovnih dneh od prejema obvestila o prejemu nagrade organizatorju ne posreduje svojih osebnih podatkov, ali mu posreduje nepopolne podatke, se šteje, da se nagradi odpoveduje.

Nagrajenci bodo na podlagi podanega soglasja o obdelavi osebnih podatkov, dne 11.02.2022 objavljeni tudi na spletni strani www.rauch.cc/happyvitamin. Nagrado bo organizator po pošti dostavil na njegov domači naslov v 30 dneh od datuma žrebanja.

V nagradni igri lahko sodelujete tudi TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi