Red Bull 2021: Goni Pony 2021

Red Bull nagradna igra poteka od 10.5.2021 do 30.5.2021

Glavna nagrada:
1 x vikend paket v hotelu v Kranjski Gori za dve osebi za čas dogodka Red Bull Goni Pony (od petka 3. 9. do nedelje 5. 9. 2021). Če bo dogodek zaradi višje sile odpovedan, bo nagrajenec za glavno nagrado prejel voucher za vikend paket za dve osebi v Kranjski Gori.
Tolažilna nagrada
9 x Red Bull Goni Pony kolesarski dres

Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako, da na spletni strani https://www.redbull.com/si-sl/projects/goni-pony-cik-cak igra igrico Cik Cak.

Igrica se igra tako, da igralec cik-caka po virtualnih vršiških ovinkih in se izogiba oviram. Če igralec uspešno prevozi vseh 24 ovinkov, se poteguje za nagrade, glavno in tolažilne.

Vse nagrade se bodo podelile po načelu žrebanja. Prvo se izžreba glavna nagrada, nato 9 tolažilnih nagrad.

Žrebanje glavne nagrade, kot tudi tolažilnih nagrad bo organizator nagradne igre izvedel 31. 5. 2021, in sicer v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Leskoškova 2, 1000 Ljubljana. Žrebanje glavne nagrade bo izvedeno z naključno izbiro oseb s pomočjo računalniške programske opreme, in sicer pod nadzorom tričlanske komisije, ki jo imenuje organizator.

Ime, priimek in kraj bivanja nagrajencev bodo v roku 8 dni od dneva žrebanja javno objavljeni na spletnem naslovu www.mpg.si

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil telefonsko in/ali pisno v roku 14 dni od dneva, ko je prejel elektronsko sporočilo, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre