Red Bull nagradna igra: Goni Pony 2020

Oglasi

Red Bull nagradna igra poteka od 3. avgusta 2020 do 24. avgusta 2020.

NAGRADE
Glavna nagrada:
1 x vikend paket v hotelu v Kranjski Gori za dve osebi za čas dogodka Red Bull Goni Pony (od petka, 4.9., do nedelje, 6.9. 2020). Če bo dogodek zaradi višje sile odpovedan, bo nagrajenec za glavno nagrado prejel voucher za vikend paket za dve osebi v Kranjski Gori.
Glavna nagrada, vikend paket v hotelu v Kranjski Gori za dve osebi za čas dogodka Red Bull Goni Pony, traja tri dni.

Tedenske nagrade:
10 x Red Bull Spect sončna očala
10 x Red Bull Spect Lace kolesarska očala
20 x mesečna zaloga Red Bull energijska pijača 250 ml (31 pločevink)

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako, da na spletni strani https://redbull.si/goniponykviz igra igrico Zapelji skozi odprta vrata.
Nakup artikla – Red Bull energijska pijača – ali kateregakoli drugega artikla ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Igrica se igra tako, da se tri tedne zaporedoma vsak ponedeljek odklene nov niz 5 vprašanj o dogodku Red Bull Goni Pony. Če igralec pravilno odgovori na vseh pet vprašanj v posameznem nizu, lahko sodeluje v žrebu za super nagrade. Vsak teden bo organizator izmed vseh sodelujočih v tistem tednu izžrebal nagrajence tedenskih nagrad, glavno nagrado pa bo izžrebal izmed sodelujočih iz vseh treh tednov.

Nagrade se bodo podelile tedensko, in sicer po sledeči časovnici:

  1. 8. 2020: 10 x Red Bull Spect sončna očala
  2. 8. 2020: 10 x Red Bull Spect Lace kolesarska očala
  3. 8. 2020: 20 x mesečna zaloga Red Bull energijska pijača 250 ml (31 pločevink)

Žrebanje glavne nagrade bo organizator nagradne igre izvedel 24. avgusta 2020, in sicer v poslovnih prostorih organizatorja na naslovu Leskoškova 2, 1000 Ljubljana.

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil telefonsko in/ali pisno v roku 14 dni od dneva, ko je prejel elektronsko sporočilo, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade in od njih pridobil podatke, ki jih bo potreboval za izročitev nagrade.

Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti oz. izročil na svojem poslovnem naslovu v roku 14 dni od dneva prejetega klica oz. prejema elektronskega sporočila.

Za registracijo in pravila nagradne igre kliknite TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi