Red Bull nagradna igra: Obveznosti končane, zabave se začenja

Oglasi

Trajanje:

Red Bull nagradna igra poteka od 02.10.2023 do 31.10.2023.

Nagrade:

V nagradni igri lahko osvojite:

  • 1.Nagrada: 3 x vstopnica za 2 osebi na vrhunsko zabavo, na kateri je Red Bull partner tega dogodka
  • 2. Nagrada: 200 x paket, ki vsebuje 2 pločevinki Red Bull energijske pijače

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji ter uporabljajo aplikacijo Snapchat.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da uporabite aplikacijo Snapchat, skenirate Snapchat kodo, sprožite funkcijo leče in se pozabavate z Red Bullovo animacijo. Nato video shranite in ga naložite na povezavo www.redbull.com/si-sl/cartoons/zabava.

Sodelujete lahko le enkrat oziroma upravičeni ste do ene nagrade. Nakup artikla – Red Bull energijska pijača – ali kateregakoli drugega artikla ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Objava nagrajencev

Ime, priimek in kraj bivanja nagrajencev bodo v roku 8 dni od dneva zaključka nagradne igre javno objavljena na spletnem naslovu www.mpg.si.

Prevzem nagrad

2. nagrado bo organizator podelil v roku 30. dni po pridobitvi vseh potrebnih podatkov za izročitev nagrade in sicer po pošti na naslov, ki ga je sodelujoči navedel v obrazcu za prejem nagrade na zgoraj navedeni spletni strani.

Glede 1. Nagrade, pa se nagrajenec in organizator dogovorita in uskladita skupaj, ko bodo znani vsi dogodki, na katerih je Red Bull partner dogodka in sicer do konca leta 2023.

Pravila Red Bull nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.redbull.com/si-sl/cartoons/zabava

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi