Red Bull nagradna igra: Red Bull Basement

Oglasi

Trajanje:

V nagradni igri lahko sodelujete od 01.02.2024 do 31.07.2024.

Nagrade:

Osvojite lahko:

  • 6 x Red Bull Basement paket (paket vsebuje nahrbtnik, 6 pločevink Red Bull energijske pijače in promocijski material)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ki sprejemajo pravila in splošne pogoje nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri sodelujete tako, da na spletni strani www.redbull.com/si-sl/events/basement odgovorite na vprašanje: “Kje bo potekal svetovni finale Red Bull Basment 2024?”

Za nagrado se lahko poteguje zgolj tisti, ki odgovori na zastavljeno vprašanje in izpolni obrazec s svojimi osebnimi podatki (ime, priimek in e-naslov).

Žrebanje nagrad

Vsak mesec (februar, marec, april, maj, junij in julij) bo nagrado prejela 1 naključno izbrana oseba, ki bo pravilno odgovorila na zastavljeno vprašanje in vpisala svoje podatke. Dobitnika bo določil žreb.

Objava nagrajencev

Ime, priimek in kraj bivanja nagrajencev bodo v roku 8 dni od dneva zaključka nagradne igre javno objavljena na spletnem naslovu www.mpg.si.

Obveščanje nagrajencev

Informacije o dobitku in o pošiljanju nagrade bo organizator nagradne igre posredoval nagrajencem na e-naslov, ki so ga navedli v obrazcu za prejem nagrade na zgoraj navedeni spletni strani najkasneje v roku 14 dni po koncu vsakega meseca, začenši z februarjem, ko se nagradna igra tudi začne.

Prevzem nagrad

Nagrade se bo delilo konec vsakega meseca (februar do julija) in sicer v roku 30. dni po koncu vsakega meseca, po pošti na naslov, ki ga je sodelujoči navedel v obrazcu za prejem nagrade na zgoraj navedeni spletni strani.

Pravila Red Bull nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.redbull.com/si-sl/events/basement

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi