Oglasi

Red Bull nagradna igra: Red Bull Cartoons

Oglasi

Red Bull nagradna igra poteka od 10. aprila 2020 do 03. maja 2020. Zabavna nagradna igra z Red Bull.

Nagrade su:
2 x pločevinka Red Bull energijska pijača za vsakega nagrajenca

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so rezidenti ali državljani Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Sloveniji. V primeru, da je nagrajenec mladoletna oseba, je za prevzem nagrade nujna prisotnost zakonitega zastopnika takšne osebe.

Oseba lahko v nagradni igri sodeluje tako, da obišče spletno stran https://cartoons.redbull.com/si-sl/. Na tej strani se oseba odloči v kateri nagradni igri bo sodelovala. Izpolnjen obrazec, ki je predpogoj za nagrado, se lahko izpolni samo v sklopu ene od nagradnih iger in ne v vseh treh posebej, kar pomeni, da oseba lahko dobi maksimalno eno nagrado, kljub temu pa lahko igra vse tri igre. Udeleženec se z izpolnitvijo obrazca tudi strinja, da se mu na naslov, ki ga navede na obrazcu, pošlje vzorec Red Bull energijske pijače, ki je tudi nagrada v sklopu nagradne igre.
S pošiljanjem obrazca za sodelovanje v nagradni igri, udeleženec sprejme splošne pogoje in pravila.
Nakup Red Bull energijska pijača ali kateregakoli drugega artikla ni pogoj za sodelovanje v “Red Bull Cartoons” nagradni igri.

Ime in prva črka priimka bodo v roku osem dni od dneva zaključka nagradne igre objavljena na www.mpg.si. Za objavo navedenih podatkov organizator nagrajencem ni dolžan ničesar plačati.

Oglasi

Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti oz. izročil na svojem poslovnem naslovu v roku 30 dni po končanju nagradne igre.
Rišite in osvojite Red Bull pločevinke

Za sodelovanje in pravila kliknite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi