Oglasi

Red Bull nagradna igra: Red Bull Goni Pony

Oglasi

Trajanje:

V nagradni igri lahko sodelujete od 16. 01. 2024 do 31. 05. 2024.

Nagrade:

JANUAR:

  • 50 x kolesarski dres Red Bull Goni Pony v željeni velikosti (v primeru da željene velikosti ne bo več na zalogi, se pošlje številka velikosti, ki je na zalogi)

FEBRUAR:

  • 10 x Lelosi darilni paket v vrednosti 40 eur

MAREC:

  • 10 x Manner paket napolitank

APRIL:

  • 10 x startnina na Red Bull Goni Pony dogodek, ki bo 1. junija 2024
Oglasi

MAJ:

  • 1 x Red Bullovo doživetje za dve osebi

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji in ki sprejemajo pravila in splošne pogoje nagradne igre.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko januarja, februarja in marca sodelujete tako, da pri prijavi v nagradno igro, ki se nahaja na www.redbull.com/si-sl/events/goni-pony, oddate kopijo potrditvenega emaila (sliko zaslona), ki ste jo prejeli ob prijavi na dogodek Red Bull Goni Pony: https://participate.redbull.com/en/events/red-bull-goni-pony/2024

Aprila in maja pa sodelujete tako, da pri prijavi v nagradno igro, ki se nahaja na www.redbull.com/si-sl/events/goni-pony, oddate kopijo potrditvenega emaila (sliko zaslona), ki ste jo prejeli ob prijavi na dogodek Red Bull Wings for Life World Run: https://www.wingsforlifeworldrun.com/sl

V nagradni igri lahko sodelujete tudi tako, da oddate povezavo do TikTok videa, ki ste ga v času nagradne igre objavili na TikTok profilu na temo Red Bull Goni Pony in označili z @RedBullsi, #redbullgonipony. Videoposnetek mora biti javen in viden do izbora zmagovalca.

Žrebanje nagrad

Nagrajence bo določil žreb na podlagi prijave na dogodek Red Bull Goni Pony, Wings for Life World Run ali objave na TikTok profilu.

Objava nagrajencev

Ime, priimek in kraj bivanja nagrajencev bodo v roku 8 dni od dneva zaključka nagradne igre javno objavljena na spletnem naslovu www.mpg.si.

Prevzem nagrad

Nagrade se bo delilo konec vsakega meseca (januar do maj) in sicer v roku 21. dni po koncu vsakega meseca in sicer po pošti na naslov, ki ga je sodelujoči navedel v obrazcu za prejem nagrade na zgoraj navedeni spletni strani.

Pravila Red Bull nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi https://www.redbull.com/si-sl/events/goni-pony

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi