Red Bull nagradna igra: Winter Edition

Trajanje:

Red Bull nagradna igra traja od 06.11. do 19.11. 2023

Nagrade:

V nagradni igra lahko osvojite:

  • 150 x Winter Edition paket

Paket vsebuje 2 pločevinki Red Bull Winter Edition energijski pijači.

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi študenti, ki imajo veljaven študentski status in ki so državljani ali rezidenti Republike Slovenije s stalnim prebivališčem v državi.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri lahko sodelujete tako, da na spletni strani www.redbull.com/si-sl/projects/maze-game igrate igrico. Za uspešno igranje igrice sledite navedenim korakom.

Število poskusov je neomejeno. Ena oseba lahko prejme eno nagrado, kar pomeni, da se od ene osebe šteje le najboljši rezultat.

Žrebanje nagrad

Nagrajence bo določil najboljši čas, ki ga doseže sodelujoči pri igranju igrice Red Bull Master Maze in sicer vse skupaj 150 najboljših po času.

Objava nagrajencev

Ime, priimek in kraj bivanja nagrajencev bodo v roku 8 dni od dneva objave nagrajenca javno objavljena na spletnem naslovu www.mpg.si.

Obveščanje nagrajencev

Sodelujoči, ki bo upravičen do nagrade, bo prejel e-mail, preko katerega bo pozvan, da z odgovorom na le tega, posreduje svoje osebne podatke (ime, priimek, domači naslov), kateri se bodo uporabili izključno za pošiljanje pripadajoče nagrade.

Obvestilo o dobitniku glavne nagrade bo organizator nagradne igre izvedel najkasneje v 14. dneh po zaključku nagraden igre.

Prevzem nagrad

O prejemu nagrade bo organizator nagrajence obvestil telefonsko in/ali pisno v roku 14 dni po končanju nagradne igre, pri čemer se bo organizator z nagrajenci dogovoril tudi o podrobnostih glede prevzema nagrade.

Nagrade bo organizator nagradne igre nagrajencem dostavil po pošti.

Pravila Red Bull nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi www.redbull.com/si-sl/projects/maze-game

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre