REGIA nagradna igra 2021: Skuter PEUGEOT KISBEE 4T Active

REGIA nagradna igra poteka na spletni strani od 17. marca 2021 do vključno 31. decembra 2021, pri čemer si organizator pridržuje pravico, da nagradno igro tudi podaljša ali skrajša.

Nagradni sklad obsega:
Glavna nagrada:
1 x Skuter PEUGEOT KISBEE 4T Active (50 ccm).
Mesečni nagradni sklad:
4 x nahrbtnik Regia
3 x brisača Regia
2 x bluetooth slušalke Regia
1 x set ionskih zobnih ščetk Regia

V nagradni igri lahko sodelujejo osebe, starejše od 18 let, s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji.

Nagradna igra poteka na spletni strani, sodelujoči pa v njej sodeluje tako, da vpiše svoje podatke (ime in priimek, e-pošta) in s kljukicami označi, da želi sodelovati v nagradni igri ter da podaja privolitev za neposredno trženje. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Nagrajenec, ki je bil že izžreban za eno od nagrad mesečnega nagradnega sklada, ne more več sodelovati v mesečnih žrebanjih, sodeluje pa v končnem žrebu za glavno nagrado.

Nagrajenci bodo izžrebani z naključnim računalniškim žrebom izvedenim v prostorih organizatorja:
– za mesečni nagradni sklad vsak konec meseca, in sicer dne 30.4., 31.5., 30.6., 30.7., 31.8., 30.9., 29.10., 30.11. in 31.12.2021
– za glavno nagrado dne 31. decembra 2021.

Nagrajenci bodo objavljeni na spletni strani www.regia.si. Obenem bodo obveščeni tudi prek e-maila, na katerega morajo v roku 7
delovnih dni od prejema poziva odgovoriti v skladu z zahtevanimi podatki (organizatorju mora za prejem nagrade posredovati tudi davčno številko).

Pravila nagradne igre si lahko preberete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre