Oglasi

Schär Milk Cake nagradna igra

Oglasi

Trajanje:

Schär nagradna igra poteka od 28.1.2022 do vključno 30.4.2022 do 23:59. ure.

Nagrade:

  • Glavna nagrada
    • 1 x 5-dnevne počitnice v Rimu za 2 odrasli osebi, vključno s potnimi in nočitvenimi stroški (vrednost 1000€)
  • 100 manjših nagrad
    • 100 x USB ključek Milk Cake

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim in začasnim prebivališčem na ozemlju Republike Slovenije, ki so starejše od 18 let. Osebe mlajše od 18 let morajo za sodelovanje v nagradni igri pridobiti predhodno pisno pooblastilo staršev ali zakonitih zastopnikov.

V nagradni igri ne morejo sodelovati zaposleni oz. predstavniki podjetja Dr. Schär in Prema d.o.o., njihovi ožji družinski člani (zakonec, izven zakonski partner, otroci), druge osebe, ki neposredno sodelujejo pri izvedbi nagradne igre in pravne osebe.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Za sodelovanje v nagradni igri mora sodelujoči vpisati svoje osebne podatke v formular na spletni strani https://www.milkcake.si/ in naložiti fotografijo mlečne rezine Schär Milk Cake.

Oglasi

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je oddaja lastne avtorske fotografije, na kateri udeleženec izpostavi produkt organizatorja nagradne igre, mlečno rezino Schär Milk Cake.

Vsak udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje tolikokrat, kot želi. V kolikor v času trajanja nagradne igre ne bodo podeljene vse nagrade, bo organizator nagradne igre med vsemi sodelujočimi v nagradni igri opravil naključni žreb za podelitev vseh preostalih nagrad. Nagrajence bo o tem obvestil v elektronskem sporočilu.

Nagradno žrebanje

Ob zaključku nagradne igre bo organizator izbral 100 najboljših fotografij, katerih avtorjem bo podelil 100 USB ključkov. Na enemu izmed USB ključkov bo shranjen vavčer za glavno nagrado, 5-dnevne počitnice v Rimu, za 2 osebi. Glavni nagrajenec bo med 100 najboljšimi izbran naključno. Za prevzem glavne nagrade oziroma koriščenje vavčerja mora glavni nagrajenec organizatorju nagradne igre sporočiti svoje osebne podatke, emšo in davčno številko.

Končni seznam nagrajencev bo objavljen najkasneje 31.5.2022.

Prevzem nagrad

Nagrajence o izboru in postopku izročitve nagrade izvajalec obvesti na e-poštni naslov, ki ga je navedel v spletnem obrazcu. Nagrajenci so dolžni izvajalcu v roku 3 delovnih dni od prejetja obvestila na elektronski naslov. javiti podatke: ime, priimek in naslov, prejemnik glavne nagrade v vrednosti višji od 42 EUR pa tudi davčno številko in EMŠO, v zahtevanem roku.

Nagrajenci, ki jim je podeljena nagrada, dovoljujejo javno objavo svojih osebnih podatkov (ime in priimek) na spletni strani https://www.milkcake.si/, z namenom obveščanja o rezultatih nagradne igre oziroma prevzema nagrade.

Pravila Schärnagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi