Signal nagradna igra

Oglasi

Signal nagradna igra traja poteka od 19.3.2021 do vključno 25.3.2021 na družbenem omrežju Facebook

Nagradni sklad obsega:
10 x SIGNAL paket izdelkov, ki vsebuje naslednje izdelke: zobna pasta Signal Long Active Charcoal, zobna pasta Kids, zobna ščetka Charcoal, zobna ščetka Kids, ustna voda Charcoal, nogavice Signal in steklenica za vodo.

V nagradni igri lahko sodelujejo državljani Republike Slovenije (fizične osebe). Mlajši od 18 let morajo pridobiti dovoljenje staršev za sodelovanje v nagradni igri. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni, lastniki in vodstvo klienta in organizatorja ter drugih podjetij, ki sodelujejo pri organizaciji nagradne igre, ter njihovi ožji družinski članki.

Na https://www.facebook.com/SignalSLO napiši najbolj zabavne izgovore, ki so jih imeli vaši otroci, da bi se izognili umivanju zob.

Nagrado bo prejelo 10 nagrajencev, ki bodo napisali najbolj kreativen komentar, ki ga bo z glasovanjem izbrala tričlanska komisija, določena s strani organizatorja nagradne igre.
Komentarje bo točkoval s točkami od 1 do 10, pri čemer bo komentar, ki bo po njegovem mnenju najbolj kreativen, prejel 10 točk. Če bo več komentarjev prejelo enako število točk, bo glasovanje znotraj tričlanske komisije potekalo še enkrat, in sicer le med komentarji, ki bodo prejeli enako število točk.

Izbor nagrajencev bo organizator nagradne igre izvedel najkasneje v 8 delovnih dneh po koncu nagradne igre.

Vsi nagrajenci bodo objavljeni na Facebook strani https://www.facebook.com/SignalSLO oz. pod komentarji objave o nagradni igri na omenjeni Facebook strani ter na spletni strani organizatorja www.mpg.si

Nagrado bo organizator nagrajencem poslal po pošti, v roku trideset dni po posredovanju zahtevanih podatkov na mail [email protected]

Kliknite TUKAJ in se prijavite na nagradno igro.

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi