SKB banka nagradna igra: 40 DNEVNEM #VZTRAJAM IZZIVU

SKB banka nagradna igra od 17. februarja 2021 do vključno 3. aprila 2021

Nagrade za sodelovanje v nagradni igri so:
1. glavna nagrada: 1x Philips mešalnik, v vrednosti 169.99 EUR
2. motivacijske nagrade: 6x ECG Smoothie Maker Mix&Go, vsak v vrednosti 14.50 EUR

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, stare 15 let in več, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki se prijavijo za sodelovanje v nagradni igri do vključno 13. marca 2021 in vsi uporabniki aplikacije Facebook stari 15 let in več, s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji.

Glavna nagradna igra
Udeleženec lahko v nagradni igri sodeluje tako, da izbere eno navado, ki se ji želi odpovedati (sladkor, cigarete, alkohol, kava, …) in/ali izbere eno navado, ki jo želi vpeljati v vsakdan (redna vadba, zdrava prehrana, branje knjig,…).
V nagradno igro se do vključno 13. marca 2021 lahko prijavi prek obrazca za prijavo na spletni strani www.skb.si/navade, kjer označi izbrani način in navado ter kot zaobljubo priloži tudi krajši video oziroma zapis, zakaj se je odločil za sodelovanje

Tedensko motivacijsko žrebanje
Udeleženec lahko v času trajanja nagradne igre sodeluje tudi v tedenskih žrebanjih za motivacijske nagrade. Vsako sredo med 17. februarja 2021 in 3. aprila 2021 bo v dopoldanskem času na Facebook profilu Vztrajam (www.facebook.com/vztrajam) objavljeno motivacijsko vprašanje. Udeleženec v tedenskem žrebanju sodeluje tako, da v komentar pod objavo zapiše svoj napredek v izzivu oziroma pošlje video, v katerem opiše svoje izzive in napredek preteklega tedna.

Žrebanje za glavno nagrado bo potekalo v torek, 6. aprila 2021, preko Skype klica ali na sedežu banke v prisotnosti tri-članske komisije sektorja marketing organizatorja.

Žrebanje za motivacijske nagrade bo potekalo preko Skype klica ali na sedežu banke v prisotnosti tri-članske komisije sektorja marketing organizatorja 6x, in sicer:
– v četrtek, 25. februarja 2021
– v četrtek, 4. marca 2021
– v četrtek, 11. marca 2021
– v četrtek, 18. marca 2021
– v četrtek, 25. marca 2021
– v četrtek, 1. aprila 2021

Nagrajenci bodo o prejemu nagrade obveščeni preko elektronske pošte ali Facebook-a najkasneje v roku 8 dni po opravljenem žrebanju. Nagrade bodo nagrajencem poslane po pošti na stroške organizatorja oz. se bo organizator z nagrajencem dogovoril o drugih načinih prevzema, če pošiljanje po pošti ne bo mogoče.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre