Oglasi

Spar nagradna igra 2020: Zadovoljni kupec

Oglasi

>>> Spar nagradna igra 2021: ZADOVOLJNI KUPEC <<<

Spar nagradna poteka prek spletne strani www.spar.si ali brezplačne telefonske številke 080 82 44, to je od vključno 4. septembra 2020 do vključno 20. septembra 2020 do 23.59

Nagradni sklad obsega:
1 x 300 EUR v obliki dobroimetja na SPAR plus kartici
2 x 100 EUR v obliki dobroimetja na SPAR plus kartici
10 x 30 EUR v obliki dobroimetja na SPAR plus kartici
15 x 20 EUR v obliki dobroimetja na SPAR plus kartici
20 x 10 EUR v obliki dobroimetja na SPAR plus kartici
40 x 5 EUR v obliki dobroimetja na SPAR plus kartici

Udeleženec nagradne igre je vsaka polnoletna, fizična oseba, ki ima stalno prebivališče v Evropski uniji, ni zaposlena v SPAR Slovenija d.o.o., ni zaposlena pri SPAR partner.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je imetništvo Spar plus kartice. Imetništvo Spar plus kartice mora biti pisano na ime sodelujočega v nagradni igri.

Shranite račun in v treh dneh od datuma nakupa izpolnite anketo https://bit.ly/3hfyVEI

Oglasi

Nakup v trgovinah Spar, Interspar, restavracijah Interspar ali franšiznih trgovinah SPAR partner ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Žrebanje ne bo javno in bo potekalo v prostorih organizatorja nagradne igre Spar Slovenija d.o.o., Letališka 26, 1000 Ljubljana, 30. septembra 2020. s pomočjo računalniško podprtega sistema, ki vsem udeležencem daje enako možnost, da so izžrebani.

Izžrebanci, ki bodo izžrebani, bodo po skupnem žrebu nagrad v nagradni igri o tem obveščeni prek elektronske pošte, ki jo bodo posredovali za namen nagradne igre. Izžrebanci bodo pozvani, da v roku 5 dni pošljejo morebitne manjkajoče podatke (ime, priimek in naslov, davčna številka) za namen predaje nagrade. Izžrebanci bodo nagrade, pripis dobroimetja na Spar plus kartico, prejeli po posredovanju zahtevanih podatkov, vendar najkasneje v roku 21 dni od dneva prejema obvestila o tem, da so bili izžrebani.

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi