Oglasi

Spar nagradna igra 2021: 30 let – 30 x SPAR darilne kartice 1.000 EUR

Oglasi

Spar nagradna igra poteka v časovnem obdobju od 4.1.2021 do vključno 30.1.2021.

Nagrade za sodelovanje v nagradni igri so:
Glavna nagrada:
30 x SPAR darilne kartice v skupni vrednosti 1.000 EUR
Preostale nagrade so:
300 x paket SPAR PREMIUM izdelkov v skupni vrednosti 40,64 EUR

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Evropski uniji, ki bo v skladu z navodili izpolnila vse potrebne pogoje. Nakup ni pogoj za sodelovanje. Ena oseba lahko sodeluje v nagradni igri večkrat, a vsakokrat z novo izpolnjenim kuponom ali enkrat dnevno s sodelovanjem preko spletne strani www.spar.si/30let.

V nagradi igri se sodeluje na sledeče načine:
– Z nakupom vsaj treh izdelkov blagovnih znamk SPAR iz drugega odstavka tega člena in izpolnitvijo nagradnega kupona objavljenega v določenih reklamnih letakih SPAR
– Z nakupom vsaj treh izdelkov blagovnih znamk SPAR iz drugega odstavka tega člena in izpolnitvijo nagradnega kupona, ki ga kupec prejme na blagajni trgovin SPAR, INTERSPAR, SPAR partner in ob nakupu v spletni trgovini SPAR ONLINE
– Brezplačno s sodelovanjem v nagradnem kvizu preko spletne strani
https://www.spar.si/aktualno/nagradne-igre/kviz-30-let.html

Žrebanje ni javno in poteka v prostorih organizatorja nagradne igre Spar Slovenija d.o.o., Letališka 26, 1000 Ljubljana. Žrebanje se izvaja z naključnim žrebom. Skupno bo komisija opravila 330 žrebov. Izžrebanih bo 330 izžrebancev. Udeleženec je lahko izžreban samo enkrat.

Oglasi

Izžrebanci bodo pozvani, da v roku 7 dni pošljejo morebitne manjkajoče podatke (ime, priimek in naslov, davčna številka) za namen dostave nagrade – nagrada se nagrajencu pošlje po pošti.

Za sodelovanje v nagradni igri se prijavite TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi