Spar nagradna igra 2021: Velika nagradna igra za 10 telefonov Samsung Galaxy S21 Ultra 5G!

Oglasi

Spar nagradna igra traja od 30.5.2021 do 14.6.2021.

Nagradni sklad obsega:
10 Samsung Galaxy S21 ULTRA 5g 256GB PHANTOM G998F.
Vrednost posamezne nagrade je cca 1200 EUR.

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Evropski uniji.

Nagradna igra bo potekala v mobilni aplikaciji SPAR plus, ki je dostopna na spletnem naslovu https://play.google.com/store/apps/details?id=plus.spar.si&hl=sl (za telefone z operacijskim sistemom Android) in https://apps.apple.com/si/app/spar-plus/id491909828 (za telefone z operacijskim sistemom iOS).

Posameznik sodeluje tako, da v mobilni aplikaciji SPAR plus v zavihku AKTUALNO poišče nagradno igro “ PODARJAMO 10 TELEFONOV ” in v njej sodeluje na način, da pritisne na gumb “Sodelujem”. Imetništvo SPAR plus kartice je pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Sodelujejo lahko le uporabniki mobilne aplikacije SPAR plus, ki so v aplikacijo prijavljeni (logirani) s svojim uporabniškim imenom in geslom. Neprijavljeni uporabniki nagradne igre ne vidijo in v njej ne morejo sodelovati. Ker so prijavljeni uporabniki svoje podatke že oddali pri pridobitvi SPAR plus kartice, dodatnih podatkov ni potrebno vpisovati. V nagradni igri se ne pridobiva osebnih podatkov za neposredno trženje. Osebni podatki bodo uporabljeni le za izpolnjevanje obveznosti v zvezi s to nagradno igro.

Žrebanje ni javno in poteka v prostorih podjetja SPAR SLOVENIJA d.o.o., Letališka cesta 26, 1000 Ljubljana. Žrebanje bo potekalo 16.6.2021. V žrebu bodo sodelovali vsi, ki bodo v mobilni aplikaciji sodelovali v nagradni igri na način kot je razvidno iz člena 3 teh pravil.

Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni po elektronski pošti, najkasneje 72 ur po žrebu. Nagrada bo dostavljena po pošti. Če izžrebanec ne izpolnjuje pogojev opredeljenih v pravilih in ne bo upošteval roka oz. pošte en bo prevzel in se bo pošiljka vrnila na pošiljatelja, ne bo upravičen do nagrade in v
tem primeru nagrada ostane nepodeljena.

> 20 nagradnih iger si lahko ogledate TUKAJ <Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Izbrane nagradne igre

Oglasi