Spar nagradna igra 2022: SPARBECEDA

Oglasi

Trajanje:

Spar nagradna igra bo poteka v časovnem obdobju od 21.3.2022 do vključno 21.4.2022, do 23:59.

Nagrade:

  • 10 x TABLICA SAMSUNG GALAXY TAB S7 FE v vrednosti 600 EUR.

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Evropski uniji, ki bodo v skladu z navodili izpolnili vse potrebne pogoje. V nagradni igri lahko sodelujejo tudi mladoletne osebe, če izpolnjujejo tudi ostale navedene pogoje, vendar v tem primeru potrebujejo soglasje roditelja ali skrbnika. Ena oseba lahko sodeluje v nagradni igri večkrat. Udeleženec je lahko izžreban samo enkrat.

Način sodelovanja v nagradni igri

Nakup ni pogoj za sodelovanje.

V nagradi igri se sodeluje na sledeče načine:

  1. Igranje igre SPARBECEDA v mobilni aplikaciji SPAR plus

Posameznik sodeluje tako, da v mobilni aplikaciji SPAR plus na zavihku AKTUALNO poišče nagradno igro »SPARBECEDA« in v njej sodeluje na način, da pritisne gumb IGRAJ. Nato izbere gumb SKENIRAJ RAČUN in skenira QR kodo z računa izdanega v trgovinah SPAR, Interspar, Restavracijah Interspar, SPAR Partner ali z računa spletne trgovine SPAR Online. Skenirani račun je lahko star največ en (1) dan in se lahko uporabi le enkrat (1). Ko je račun skeniran ga ni mogoče več uporabiti. Posameznik lahko skenira le en (1) račun na dan in igro igra vsak dan enkrat (1), do zaključka nagradne igre.

Google Play aplikacijaApple store aplikacija

Po uspešno skeniranem računu, se posamezniku odpre mreža šestnajstih (16) črk iz katerih lahko sestavlja besede na način, da zaporedno pritiska na črke, ki skupaj tvorijo besedo. S pritiskom na gumb DODAJ BESEDO sistem preveri, če je beseda napisana v slovarju FRANČEK, ki ga je izdal Inštitut za slovenski jezik Frana Ramovša. Le besede, ki so v slovarju se štejejo kot pravilne in jih je mogoče dodati na seznam.

Ko posameznik želi, lahko igro za ta dan zaključi s pritiskom na gumb »ZAKLJUČI IGRO«. Igra mora biti zaključena še isti dan, saj so sicer besede izgubljene in jih naslednji dan ne more več oddati. Po zaključeni igri sodelovanje ta dan ni več mogoče. Vsaka uspešno dodana beseda posamezniku prinese en žeton s katerim sodeluje v nagradnem žrebanju. Več pravilnih besed pomeni več žetonov. Če je uporabnik prijavljen v SPAR plus mobilno aplikacijo, se elektronski naslov, s katerim je prijavljen, avtomatično shrani za potrebe izvedbe žreba nagradne igre. Če uporabnik ni prijavljen v SPAR plus mobilno aplikacijo mora za sodelovanje v nagradni igri vpisati še veljaven elektronski naslov ter datum rojstva. Zbrani podatki se v tem primeru uporabljajo le za namen izvedbe žreba in obveščanja nagrajencev. Posameznik ima vsak dan ob zaključku nagradne igre možnost podeliti žetone tudi v dobrodelne namene. Izbira lahko med tremi že določenimi društvi, podelitev žetonov pa ne vpliva na število žetonov, ki jih ima v žrebu za nagrado. Podeljeni žetoni se ne odštevajo.

  1. Igranje nagradne SPARBECEDA na spletni strani

Posameznik lahko v nagradni igri brezplačno sodeluje tako, da obišče spletno stran
https://www.spar.si/informacije-za-kupce/nagradne-igre/spomin-sparbeceda kjer uspešno poišče
osem parov v spletni igri spomin. Po uspešnem zaključku mora posameznik vnesti osebne podatke (ime, priimek in elektronski naslov) ter se mora strinjati s splošnimi pogoji nagradne igre, da lahko sodeluje v nagradni igri. Podatki se uporabljajo izključno za obveščanje nagrajenca v primeru, da bo ta izžreban.
Posameznik lahko spletno igro SPOMIN igra večkrat, vendar se pri žrebu upošteva le kot en žeton.

Nagradno žrebanje

Izžrebanec bo obveščen preko elektronske pošte, po skupnem žrebu nagradne igre. Izžrebanci bodo pozvani, da v roku 7 dni pošljejo morebitne manjkajoče podatke (ime, priimek in naslov, datum rojstva, davčna številka) za namen dostave nagrade – nagrada se nagrajencu pošlje po pošti. Če izžrebanec ne izpolnjuje pogojev opredeljenih v pravilih in ne bo upošteval roka, ne bo upravičen do nagrade in v tem primeru se nagrada prenese na nadomestnega izžrebanca.

Pravila Spar nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi