Spar nagradna igra: 5 x aranžma za 2 osebi v Španiji z ogledom 3 pripravljalnih tekem

Oglasi

Trajanje:

Spar ngradna igra poteka od 21.6.2023 do 18.7.2023 in se organizira in izvaja v vseh prodajalnah SPAR na področju Republike Slovenije in v spletni trgovini Spar.

Nagrade:

 • 5 x aranžma za 2 osebi v Španiji z ogledom 3 pripravljalnih tekem
 • 25 x dve karti za tekmo Slovenija: Grčija v Stožicah
 • 25 x dve karti za tekmo Slovenija: Hrvaška v Stožicah
 • 5 x podpisan dres
 • 5 x šal KZS
 • 100 x majica

Ekskluzivni aranžma za 2 osebi vključuje: povratni letalski prevoz Ljubljana – Malaga – Ljubljana, transferji po programu (prevozi na tekme so z lokalnim prevozom in niso vključeni v ceno), 3 x nočitev v izbranem hotelu ali studio app v Torremolinusu (Costa del Sol) in okolici, vstopnice 1. kategorije za tri tekme, organizacija in izvedba potovanja.

 • Termin potovanja: 10.8. – 13.8.
 • Datumi tekem: 11.8. (Slovenija – Španija), 12.8. (Slovenija – ZDA), 13.8. (ZDA – Španija)

Udeleženci nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe s stalnim prebivališčem v Republiki Sloveniji. Mladoletne osebe v nagradni igri zastopajo njihovi zakoniti zastopniki. Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Način sodelovanja v nagradni igri

V nagradni igri se lahko sodeluje na 2 načina, in sicer:

(A) na podlagi poslanega SMS sporočila ali
(B) s sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Svetovno prvenstvo v košarki, ki ga bom vedno pomnil/a«

SMS sporočilo (z nakupom):

 1. korak: uporabnik Spar plus kartice v obdobju od 21.6.2023 do 18.7.2023 opravi vsaj en nakup v vrednosti najmanj 30,00 EUR z DDV ali opravi nakup označenih izdelkov dobaviteljev in obdrži račun (nakup opravljen v prodajalnah SPAR na področju Republike Slovenije ali v spletni trgovini Spar, ob predložitvi Spar plus kartice).
 2. korak: udeleženec na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo s ključno besedo SPAR in številko računa – primer: »SPAR 8123-154-30216«.
 3. korak: po izvedbi 2. koraka udeleženec prejme brezplačno povratno SMS sporočilo, s katerim je pozvan k strinjanju s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime, priimek in poštno številko). Navedeno uporabnik izpolni tako, da na telefonsko številko 3131 pošlje SMS sporočilo z besedo DA in svoje kontaktne podatke (primer: DA Ana Novak 1000). Po posredovanju tega SMS sporočila, udeleženec prejme SMS sporočilo, s katerim je obveščen, da v nagradni igri sodeluje.

(B) S sodelovanjem s poslano zgodbo z naslovom »Svetovno prvenstvo v košarki, ki ga bom vedno pomnil/a« (brez nakupa)

Udeleženec v času trajanja nagradne igre na elektronski naslov [email protected] pošlje avtorsko zgodbo z naslovom »Svetovno prvenstvo v košarki, ki ga bom vedno pomnil/a« ter strinjanje s temi splošnimi pogoji in posredovanju svojih kontaktnih podatkov (ime,
priimek in telefonsko številko).

Žrebanje nagrad

Žrebanje nagrajencev bo dne 20.7.2023 v prostorih družbe SEDEM d.o.o.. Žrebanje nagrad ni javno. Prejemnike nagrade se izžreba z naključnim algoritmom. Skupaj bo izžrebanih 165 dobitnikov nagrad oziroma nagrajencev.

Obveščanje nagrajencev

Prejemnike nagrad se v roku 7 dni po opravljenem žrebanju osebno obvesti, in sicer na telefonsko številko, s katere je bilo poslano SMS sporočilo s številko računa, oziroma telefonsko številko, ki je bila posredovana z zgodbo.

Prevzem nagrad

Prejemniki nagrad prejmejo nagrado po pošti najkasneje v roku 30 dni od posredovanja vseh potrebnih podatkov. Prejemniki glavne nagrade in prejemniki kart za tekme prejmejo le-to na kraju in ob času, ki ga določi organizator

Pravila SPAR nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete na povezavi
www.spar.si/skupaj-za-boljsi-jutri/ponosni-sponzor-kosarke/nagradna-igra

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi