Oglasi

Spar nagradna igra: TO JE TO trenutek

Oglasi

Trajanje:

Spar nagradna igra poteka v časovnem obdobju od 21.2.2022 do vključno 6.3.2022, do 23.59.

Nagrade:

  • 1 x SPAR darilno kartico v vrednosti 300 €
  • 1 x SPAR darilno kartico v vrednosti 100 €
  • 2 x SPAR darilno kartico v vrednosti 50 €

Sodelovanje

V nagradni igri lahko sodeluje vsaka polnoletna fizična oseba, s stalnim prebivališčem v Evropski uniji, ki bo v skladu z navodili izpolnila vse potrebne pogoje. Ena oseba lahko sodeluje v nagradni igri večkrat. Udeleženec je lahko izžreban samo enkrat. Nakup ni pogoj za sodelovanje.

Način sodelovanja v nagradni igri

Organizator bo v času trajanja nagradne igre sodelujoče pozival, da v obliki Instagram story objave delijo svoj TO JE TO trenutek.

Naloga sodelujočega je, da v času trajanja nagradne igre na svoj Instagram profil objavi TO JE TO trenutek in v objavi označi profil @spar.si, dostopen na povezavi:
https://www.instagram.com/spar.si/

Sodelujoči lahko sodeluje s katerokoli fotografijo ali video posnetkom, ki zanj predstavlja oziroma opisuje TO JE TO trenutek.

Nagradno žrebanje

Oglasi

Žrebanje nagrajencev bo potekalo v ponedeljek, 7. 3. 2022.

Žrebanje ni javno in poteka v prostorih Futura DDB d.o.o., Poljanski nasip 6, 1000 Ljubljana. Žrebanje se izvaja z naključnim žrebom. Skupno bo komisija v času trajanja nagradne igre opravila en (1) žreb.

Prevzem nagrad

Izžrebanci bodo razglašeni preko Instagram story objave, narejene iz strani organizatorja na Instagram profilu @Spar.si, dostopnem na povezavi: https://www.instagram.com/spar.si/.

Izžrebanci bodo pozvani, da v roku 7 dni pošljejo morebitne manjkajoče podatke (ime, priimek in naslov, davčna številka) za namen dostave nagrade – nagrada se nagrajencu pošlje po pošti.

Pravila Spar nagradne igre

V nagradni igri lahko sodelujete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi