Oglasi

SPARKASSE nagradna igra 2020: #VERJEMIVASE, odpri račun sparkasse

Oglasi

Nagradna igra poteka od 29. julija 2020 od 09.00 ure do 16. oktobra 2020 do 17.00 ure.

Udeleženci nagradne igre sodelujejo v nagradnem žrebanju za :
2 x kuhinjski robot Bosch MUM v skupni vrednosti 500 EUR (2x 250 EUR)

V nagradni igri lahko sodeluje katerakoli nova stranka. Nova stranka je stranka, ki v času trajanja nagradne igre odpre “Udobni račun” ali “Udobni Pozitivni račun” ali “Udobni Plus račun” ali “Udobni Popolni račun” in nanj prenese svoj redni mesečni dohodek. Za novo stranko se šteje vsaka poslovno sposobna fizična oseba, ki je rezident Repulbike Slovnije ali fizična oseba, ki je dopolnila 15. let in je v skladu z veljavno zakonodajo pridobila delno poslovno sposobnost in je rezident Republike Slovenije ter ni stranka Banke (nima odprtega produkta banke kot je transakcijski račun, kredit, katerikoli varčevalni produkt banke).

Odprtje Udobnega računa ali Udobnega Pozitivnega računa ali Udobnega Plus računa ali Udobnega Popolnega računa za novo stranko je pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Stranka z izpolnitvijo in podpisom letaka ali spletnega obrazca izjavlja, da razume splošne pogoje nagradne igre ter z njimi soglaša.
Na žrebanju za nagradno igro ne morejo sodelovati osebe zaposlene v Banki ter njenih hčerinskih družbah.

Končno nagradno žrebanje bo potekalo 20. oktobra 2020 ob 11.00 uri v prostorih banke in ne bo javno.

Oglasi

Dolžnost nagrajencev je, da v roku 10-delovnih dni po odposlanem obvestilu o žrebu kontaktirajo Banko na e-naslov [email protected] ali pisno na naslov: Banka Sparkasse d.d., Cesta v Kleče 15, 1000 Ljubljana, s pripisom: Za nagradno igro »#VerjemiVase odpri račun Sparkasse« in za namen nagradne igre posredujejo naslednje osebne podatke: ime in priimek, naslov stalnega prebivališča, datum rojstva in davčno številko. Banka in nagrajenci se bodo dogovorili za osebni prevzem nagrade.

Pravila nagradne igre najdete TUKAJ

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi