Staropramen nagradna igra 2021: Izberi svojo družbo za staropramen piknik

Oglasi

Staropramen nagradna igra traja od 2.6.2021 do vključno 27.7.2021.

Sklad nagrad vsebuje
Glavna nagrada:
32 x žar Weber Mastertouch™ GBS E-5750 – vrednost ene nagrade je 213,50 EUR
Ostale nagrade:
80 x piknik nahrbtnik Staropramen – vrednost ene nagrade je 53,06 EUR z DDV
24 x piknik paket Droga

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi državljani Slovenije, starejše od 18 let , ki so uporabniki navedenih vseh slovenskih mobilnih
operaterjev (A1, Telekom Slovenije, T2 in Telemach), registriranih v SLO.

Nakup ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri.

Posamezniki lahko sodelujejo v nagradni igri na sledeči način:
a) Z nakupom pijače Staropramen (0,50l pločevinka) v vrednosti minimalno 5 EUR v trgovinah SPAR in INTERSPAR pridobite pravico do sodelovanja v nagradni igri.
Sodelujoči mora poslati fotografijo računa kot dokazilo o nakupu prek sporočila MMS na telefonsko številko 030
750 744
Sporočilo mora vsebovati izključno MMS fotografijo računa iz trgovine SPAR in INTERSPAR, ki dokazuje nakup Staropramen pločevink 500 ml v vrednosti minimalno 5 EUR. V kolikor je MMS fotografija računa poslana pravilno, posameznik prejme povratno sporočilo, v katerem se nahaja povezava do potrditve pravil nagradne igre in vnosa osebnih podatkov (ime in priimek) »Strinjam se z obdelavo posredovanih osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre in za namen promocije podjetja Ahac d.o.o. ter s tem, da organizator nagradne igre objavi moje osebne podatke na spletni strani www.staropramen.com/sl. Prav tako se strinjam, da organizator moje osebne podatke posreduje dostavni službi za namen dostave nagrade. Izbris zbranih podatkov lahko kadar koli v pisni obliki zahtevate na [email protected].« Dobitnike bomo obvestili neposredno. Ena telefonska številka in ena oseba lahko osvojita največ eno enako nagrado. Če med stikom z zmagovalcem
ugotovimo, da je ta že prejel enako nagrado, se bomo obrnili na nadomestnega zmagovalca. S poslanim sporočilom MMS/SMS sodelujete v žrebanju za eno izmed nagrad, ki jih tedensko izžrebamo. Cena sporočila MMS/SMS velja po splošno veljavnem ceniku posameznega operaterja oziroma glede na posameznikov naročniški paket.
Vsi prejeti MMS/SMS-i bodo pod nadzorom operaterja nagradna igre, ki jih bo zavrnil, če podatki ne bodo pridobljene prek zakonitih, odobrenih prodajnih kanalov. Vsi poslani podatki, ki bodo kopirani, pomnoženi, izmišljeni ali kakor koli spremenjeni, tako da jih ne bo mogoče potrditi kot legitimnih, bodo zavrnjeni.
b) Z nakupom pijače Staropramen (0,50l pločevinka) v vrednosti minimalno 5 EUR v trgovinah SPAR in INTERSPAR
pridobite pravico do sodelovanja v nagradni igri.
Sodelujoči mora poslati fotografijo računa, ki dokazuje nakup Staropramen pločevink 500 ml v vrednosti minimalno 5 EUR preko spletne strani http://www.staropramen.com/sl, kjer je za sodelovanje v nagradni igri potrebno obvezno navesti ime in priimek ter telefonsko številko sodelujočega. Ob potrditvi sodelovanja se mora sodelujoči strinjati »Strinjam se z obdelavo posredovanih osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre in za namen promocije podjetja Ahac d.o.o. ter s tem, da organizator nagradne igre objavi moje osebne podatke na spletni strani http://www.staropramen.com/sl. Prav tako se strinjam, da organizator moje osebne podatke posreduje dostavni službi za namen dostave nagrade. Izbris zbranih podatkov lahko kadar koli v pisni obliki zahtevate na [email protected].« Dobitnike bomo obvestili neposredno. Ena telefonska številka in ena oseba lahko osvojita največ 1 (eno) enako nagrado. Če med stikom z zmagovalcem ugotovimo, da je ta že prejel enako nagrado, se bomo obrnili na nadomestnega zmagovalca.
c) Brez nakupa je možno sodelovati s poslano fotografijo, ki vsebuje pijačo Staropramen (0,50l pločevinka) na telefonsko številko 030 750 744. V kolikor poslana fotografija ustreza pogojem, prejme sodelujoči povratno sporočilo, v katerem se nahaja povezava do potrditve pravil nagradne igre in vnosa osebnih podatkov podatkov (ime in priimek) »Strinjam se z obdelavo posredovanih osebnih podatkov za namen izvedbe nagradne igre in za namen promocije podjetja Ahac d.o.o. ter s tem, da organizator nagradne igre objavi moje osebne podatke na spletni strani www.staropramen.com/sl. Prav tako se strinjam, da organizator moje osebne podatke posreduje dostavni službi za namen dostave nagrade. Izbris zbranih podatkov lahko kadar koli v pisni obliki zahtevate na [email protected].« Dobitnike bomo obvestili neposredno. Ena telefonska številka in ena oseba lahko osvojita največ 1 (eno) enako nagrado. Če med stikom z zmagovalcem ugotovimo, da je ta že prejel enako nagrado, se bomo obrnili na nadomestnega zmagovalca.

Žrebanje bo potekalo tedensko v naslednjih terminih: 9.6., 16.6., 23.6., 30.6., 7.7., 14.7., 21.7. in 28.7.2021. Vsak teden bomo žrebali 4x žar Weber, 10x piknik nahrbtnik Staropramen in 3x piknik paket Droga. Nagrajence bomo objavili na spletni strani organizatorja www.staropramen.com/sl . Upoštevalo se bo vse poslane MMS-e in fotografije računov do vključno dne (24:00) pred tedenskim žrebanjem od pričetka nagradne igre. Zmagovalci bodo izžrebani samodejno z naključno izbiro računalnika. Za nadomestne zmagovalce veljajo enaka pravila kot za prvotne zmagovalce.

Število nagrad je omejeno in v nobenem primeru ne sme biti podeljenih več nagrad, kot je predvideno v teh pravilih. Vse nagrade bodo podeljene najkasneje do 30.9.2021.

OBVEŠČANJE DOBITNIKOV IN PREVZEM NAGRAD
a) Vsi dobitniki nagrad bodo obveščeni prek sporočila SMS ali po telefonu. Če dobitnik nagrade v 3 (treh) delovnih dneh ni dosegljiv na številki mobilnega telefona, s katerega je poslana zmagovalna fotografija računa oz. ne pošlje obveznih podatkov za prevzem nagrade, dobitnik izgubi (organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti do dobitnika) nagrado.
b) Dobitnik nagrade bo prejel povezavo do obrazca za prevzem nagrade in izpolnitev osebnih podatkov.
c) O načinu dostave/prevzema se dogovorita nagrajenec in organizator po poslanem obvestilu o prejemu nagrade. Organizator ima pravico osebne podatke nagrajenca posredovati dostavni službi izključno za potrebe dostave in obveščanja o dostavi nagrad, in sicer: ime, priimek, naslov, telefonsko številko. Izbris zbranih podatkov lahko kadar koli v pisni obliki zahtevate na [email protected]. Organizator se zavezuje, da bo o osebnih podatkih, ki jih bo posredoval dostavni službi vodil evidenco posredovanja.
d) Nagrajenci so lahko povabljeni k sodelovanju na javnih prireditvah ter sprejmejo pogoj, da lahko organizator njihova imena, naslove in fotografije uporablja ter objavlja kot fotografsko, zvočno in videogradivo. Enako velja za organizatorjeve pridružene agencije in partnerje, ki neposredno sodelujejo v nagradni igri. S sodelovanjem v nagradni igri udeleženci organizatorju dovoljujejo, da njihovo ime in/ali istovetnost uporablja v namene oglaševanja ali prodaje brez nadomestil.
e) Končni izid nagradne igre (nagrajenci) bo objavljen na spletni strani organizatorja
www.staropramen.com/sl

Pravila si lahko ogledate TUKAJ

Oglasi

NOVE NAGRADNE IGRE

Spremljajte novice!

Novice spremljajte na naši Facebook strani

Oglasi

Izbrane nagradne igre

Oglasi